ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Ευχαριστήρια επιστολή από το "Χαμόγελο του παιδιού" στον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:35:00 μ.μ. | |
Ευχαριστήρια επιστολή από το "Χαμόγελο του παιδιού" στον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών
Αξιότιμε κύριε Καμπόσο, 

Με τη παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σε ευχαριστήσουμε θερμά για τη πολύτιμη υποστήριξή σας, στην συνδιοργάνωση και την αιγίδα της δράσης εθελοντικής αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Ιουλίου 2020 στην κεντρική Πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Άργος. 

Η πολλαπλή συμβολή σας ήταν σημαντική στην επιτυχία της διοργάνωσης, που είχε σημαντικά οφέλη για την κάλυψη αναγκών σε αίμα και για όλους όσους καθημερινά στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού». 

Η υποστήριξη σας είναι σήμερα περισσότερο πολύτιμη από ποτέ με δεδομένες τις δύσκολες συνθήκες που διανύει η χώρα μας, οι οικογένειες και τα παιδιά. 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» δεν απευθύνεται σε κάποιους, δεν ανήκει σε λίγους. Απευθύνεται σε όλα τα παιδιά και ανήκει σε όλους αυτούς που μοιράζονται το ίδιο Όραμα και Αξίες: Φροντίδα, Αξιοπρέπεια και Ισότητα για κάθε παιδί στην χώρα μας.

 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ανήκει και σε εσάς που συμμετέχετε ενεργά στην προσπάθεια κάθε παιδί να έχει όλα όσα δικαιούται. 

Χάρη σε όλους μας -το ανθρώπινο δυναμικό του Οργανισμού, τους εθελοντές, τους ιδιώτες και τις επιχειρήσεις υποστηρικτές- από το 1995 έως σήμερα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναγνωρισμένο στην Ελλάδα και διεθνώς, στέκεται κάθε χρόνο δίπλα σε χιλιάδες παιδιά. Εξειδικευμένα δίπλα σε παιδιά θύματα Βίας, παιδιά που Εξαφανίζονται, παιδιά με προβλήματα Υγείας, παιδιά που ζουν σε συνθήκες Φτώχειας. 

Κάθε ένα παιδί είναι μοναδικό και η επιστημονική ομάδα του Οργανισμού, του παρέχει όλα όσα αυτό έχει ανάγκη, δίνοντας άμεσα λύσεις σε συνεργασία με κάθε αρμόδιο φορέα. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την συμμετοχή και την εμπιστοσύνη! «Αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε»* 

Σας ευχαριστούμε! 

Κώστας Γιαννόπουλος Πρόεδρος Δ.Σ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ