ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Παίρνουν μπροστά οι μηχανές στον Οίακα Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:14:00 π.μ. | | | |


Παίρνουν μπροστά οι μηχανές στον Οίακα Ναυπλίου
Στον Οίακα Ναυπλίου οι μηχανές μπαίνουν μπροστά. Μετά από μια περίοδο σιωπής αρχίζει κάτι να κινείται.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στις επόμενες ημέρες, οι άνθρωποι του Οίακα θ’ αρχίσουν τις απαιτούμενες ενέργειες προς υλοποίηση του πλάνου που διαμόρφωσαν οι διοικούντες.

Η νέα σεζόν αναμένεται ιδιαίτερα απαιτητική καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχει… διπλό ενδιαφέρον. Περισσότερες λεπτομέρειες, όμως, αναμένεται να γίνουν γνωστές στο προσεχές χρονικό διάστημα. Η Διοίκηση της ομάδας θα τοποθετηθεί επίσημα και κάπως έτσι θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Μέχρι στιγμής έχουμε ως δεδομένο τις πρώτες κινήσεις που έχουν αρχίσει να γίνονται.

Οι άνθρωποι της ομάδας, προς το παρόν, δεν θέλουν να πουν πολλά πέρα από το ότι «ό,τι είναι να γίνει θα γίνει με σεβασμό στην ομάδα, στην πόλη και στην κοινωνία του Ναυπλίου».

Παράλληλα, έχει γίνει γνωστό ότι ο Οίακας αρχίζει ένα πολύ σημαντικό πλάνο παραγωγής, θέτοντας μακροπρόθεσμους στόχους που θα εξασφαλίσουν το μέλλον του, θα εμπλουτίσουν (στο επόμενο χρονικό διάστημα) το ρόστερ του με έμψυχο δυναμικό από το τοπικό στοιχείο και θα σφραγίσουν τη σύνδεση της ομάδας με το Ναύπλιο και την ευρύτερη περιοχή στην Αργολίδα.


Εκείνο που έχουμε προς το παρόν ως δεδομένο είναι ότι ο Οίακας… αρχίζει και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ