Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020

Συνάντηση Τασούλα – Ανδριανού για το Μουσείο της Α’ Εθνοσυνέλευσης στη Επίδαυρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:10:00 π.μ. | |
Συνάντηση Τασούλα – Ανδριανού για το Μουσείο της Α’ Εθνοσυνέλευσης στη Επίδαυρο
Ο Βουλευτής Αργολίδας κ. Γιάννης Ανδριανός συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνο Τασούλα με τον οποίο συζήτησε θέματα που αφορούν το Μουσείο της Α’ Εθνοσυνέλευσης, την αίθουσα συνεδριάσεων και την Πλατεία που βρίσκεται η αναθεματική στήλη της Α’ Εθνοσυνέλευσης στη Επίδαυρο.

Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συναντήθηκα με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνο Τασούλα και συζητήσαμε ενόψει και της επετείου των 200 ετών από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης το ζήτημα της συντήρησης της Μουσειακής Έκθεσης, των αιθουσών συνεδριάσεων και της πλατείας της Α’ Εθνοσυνέλευσης στην Επίδαυρο. Επίσης εξετάσαμε το ζήτημα της πρόσληψης εργαζόμενου ή εργαζόμενης με τα απαραίτητα προσόντα ώστε το μουσείο να λειτουργεί για τους επισκέπτες.

Ο κ. Τασούλας, σε συνεννόηση με τον Γενικό Γραμματέα της Βουλής κ. Μυλωνάκη θα ζητήσουν από το Δήμο Επιδαύρου εγγράφως τις προτάσεις του και συγκεκριμένα αιτήματα για τις απαιτούμενες εργασίες και κατόπιν θα στείλουν στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας της Βουλής για την εκτίμηση, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των σχετικών εργασιών».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ