Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

Το μήνυμα του Δημάρχου Ερμιονίδας στους αυριανούς "Ακαδημαϊκούς Πολίτες"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:23:00 μ.μ. | |
Το μήνυμα του Δημάρχου Ερμιονίδας στους αυριανούς "Ακαδημαϊκούς Πολίτες"
Αγαπητά μου παιδιά,
Έπειτα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων, ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ανοίγει στη ζωή σας.

Τα σχολικά χρόνια δίνουν την θέση τους στα φοιτητικά.

Τα μαθητικά θρανία, δίνουν τη θέση τους στα φοιτητικά και σπουδαστικά έδρανα.
Αγαπητά μου παιδιά,

Θέλω να σας συγχαρώ θερμά για την προσπάθειά σας και τον αγώνα σας.

Η ζωή βέβαια, είναι ένας συνεχής αγώνας και μέσω της διαρκούς σας επιμόρφωσης, θα αποκτήσετε όλα εκείνα τα εφόδια που απαιτούνται, ώστε να έχετε μια απολύτως επιτυχημένη σταδιοδρομία και ένα λαμπρό και ελπιδοφόρο μέλλον.

Εύχομαι σε εσάς και τις οικογένειές σας, καλή αρχή σε αυτή τη νέα πρόκληση που είναι μπροστά σας.

Από τον προσεχή Οκτώβριο, θα φέρετε τον άκρως τιμητικό τίτλο του "Ακαδημαϊκού Πολίτη" και είμαι σίγουρος ότι θα είστε αντάξιοί του.

Ως γονιός και ο ίδιος και έχοντας εκπαιδεύσει αρκετά παιδιά στη διαδικασία των Πανελληνίων Εξετάσεων, θα ήθελα να σταθώ σε εκείνες τις μαθήτριες και εκείνους τους μαθητές, που ενδεχομένως να περίμεναν καλύτερα αποτελέσματα.

Θα ήθελα να σας πω, αγαπητά μου παιδιά, ότι η αξία ενός ανθρώπου, δεν κρίνεται από τις βαθμολογικές επιδόσεις σε ένα χαρτί. Η ζωή ενός ανθρώπου, κρίνεται καθημερινά. Μην το βάλετε ποτέ κάτω, αλλά να "κυνηγήσετε" μέχρι τέλους τα όνειρά σας.

Ο Πλάτωνας, είχε πει κάποτε :
"Στόχευε στο φεγγάρι. Ακόμα και αν αστοχήσεις, θα βρεθείς κάπου ανάμεσα στα αστέρια".
Τέλος, είμαι σίγουρος, ότι τα νιάτα της Ερμιονίδας, θα συνεχίσουν να μας κάνουν υπερήφανους με τις επιτυχίες τους και τις διακρίσεις τους σε κάθε τομέα.

Ως Δήμαρχος και ως Δημοτική Αρχή, σας ευχαριστούμε θερμά και εκφράζουμε τόσο σε εσάς, όσο και στις οικογένειές σας, την στήριξη και την ευαρέσκειά μας.

Γιάννης Γωργόπουλος
Δήμαρχος Ερμιονίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ