Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

Ειδικά διαμορφωμένο και εμπλουτισμένο πρόγραμμα ασκήσεων στο Summer Camp Wolfaki

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:17:00 μ.μ. | | | |
Ειδικά διαμορφωμένο και εμπλουτισμένο πρόγραμμα ασκήσεων στο Summer Camp Wolfaki
Ολοκληρώθηκε σήμερα η πρώτη εβδομάδα στο Summer Camp Wolfaki με τα παιδιά να απολαμβάνουν το ειδικά διαμορφωμένο και εμπλουτισμένο πρόγραμμα ασκήσεων που έχουν εκπονήσει οι προπονητές των Ακαδημιών του Διομήδη Άργους.Tα παιδιά παρακολούθησαν αγώνα της Εθνικής με τους προπονητές τους να τους αναλύουν τεχνικά στοιχεία και να λύνουν τις απορίες τους, ενώ στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να ακούσουν πολύτιμες διατροφικές συμβουλές που θα τα βοηθήσουν σημαντικά στη φάση της σωματικής ανάπτυξης που βρίσκονται. 
Την επιμέλεια της ενημέρωσης είχε η διατροφολόγος Άννα Καψιώτη, συνεργάτης του Solution Beauty - Ινστιτούτο Αισθητικής Ναύπλιο, η οποία παρουσίασε στα παιδιά εξειδικευμένες προτάσεις για κάθε ηλικία. 
Η Κα Λούλα Τσουρή και το Solution Beauty - Ινστιτούτο Αισθητικής Ναύπλιο βρίσκονται πάντα δίπλα στις Ακαδημίες συμβάλλοντας και στηρίζοντας με κάθε τρόπο την κάθε δράση. 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και για αυτήν τη χορηγία που παρείχε στα παιδιά ιδιαίτερα ωφέλιμες συμβουλές και γνώσεις για να έχουν μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή!

Diomidis Handball Club
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ