ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Ναύπλιο: Δρώμενο πόλης με θέμα :«ελευθεριά - ΖΟΥΜΕ»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:19:00 π.μ. | |
Ναύπλιο: Δρώμενο πόλης με θέμα :«ελευθεριά - ΖΟΥΜΕ».
Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην εκπαίδευση και δια βίου μάθηση» του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού - Περιβάλλοντος - Αθλητισμού - Τουρισμού (ΔΟΠΠΑΤ) του Δήμου Ναυπλιέων και στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2020» παρουσιάζουν δρώμενο πόλης με θέμα :«ελευθεριά - ΖΟΥΜΕ».

Σάββατο 18 Ιουλίου 2020 /  Ώρα: 20:00
 
Τέσσερις ομάδες μεταπτυχιακών φοιτητών θα παρουσιάσουν στο κέντρο της παλιάς πόλης του Ναυπλίου τη δικιά τους ματιά για την ΖΩΗ και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Το ταξίδι θα ξεκινήσει μπροστά από το Τριανόν στις 20.00΄ με την ομάδα "Δέσμιες υπάρξεις" και θέμα «Μη με μαρτυρήσεις!». Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στην πλατεία του Αγίου Νικολάου όπου τα “ ΖΟΥΜΕρα ΔΡΑΜΑσκηνα” θα «ελευθεριάσουν» γιατί «είναι συνήθεια παλιά το Σάββατο στην πόλη…………». Επόμενη δράση στην πλατεία Φιλελλήνων όπου μία “Χρυσαλίδα” αναρωτιέται «ποιος τραβάει το σχοινί?». Το δρώμενο θα ολοκληρωθεί μπροστά στο Αρχαιολογικό Μουσείο με την “ομάδα του Συντάγματος” που θα παρουσιάσει την δράση «το παιχνίδι μόλις ξεκίνησε……».

Η εξέλιξη του δρώμενου θα είναι διαδοχική και κάθε ομάδα μετά το τέλος της δικής της δράσης θα μεταφέρεται στο επόμενο σημείο ώστε τελικά να βρεθούν όλες μαζί μπροστά στο Αρχαιολογικό Μουσείο στην πλατεία Συντάγματος. Σας προσκαλούμε να μας ακολουθήσετε σε αυτό το ταξίδι δημιουργίας στην όμορφη πόλη του Ναυπλίου.

Άλκηστις Κοντογιάννη Ομότιμη Καθηγήτρια Τ.Θ.Σ. Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Αστέριος Τσιάρας Διευθυντής ΠΜΣ, Αντιπρύτανης Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ