ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Μεγάλες δόξες του Ελληνικού ποδοσφαίρου έπαιξαν μπάλα στο Ναύπλιο για φιλανθρωπικό σκοπό (βίντεο)

Μεγάλες δόξες του Ελληνικού ποδοσφαίρου έπαιξαν μπάλα στο Ναύπλιο για φιλανθρωπικό σκοπό (βίντεο)
Την Δευτέρα 20 Ιουλίου το απόγευμα στο στάδιο Ναυπλίου βρέθηκαν μεγάλες δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου με την Μικτή Εθνική Παλαιμάχων Ελλάδος για φιλικό αγώνα με την ομάδα παλαιμάχων F.C. CELEBRITIES Ναυπλίου.

Μερικά ονόματα των παλαίμαχων της Εθνικής που έδωσαν το παρών στον φιλικό αγώνα ήταν,  Βαμβακούλας, Καλτσάς, Γκόγκιτσ, Μπονόβας, Κελεσίδης, Διαμαντής, Σταμάτης, Αρμύλαγος, Μαγιάτης, Καρακούσης, Γεωργαλάς, Ιωαννίδης, Μπέλλος, Λίμα, Παπάς, Παναούσης, Τομαράς κα. 
Το παιχνίδι διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου Θανάση Μπέλλου και συνεργάτη του Αντρέα Μπονόβα.
Ήταν ένα παιχνίδι όπως είπε από πλευράς του ΔΣ των CELEBRITIES Ναυπλίου παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Σταύρος Χάρλας που είχε προγραμματιστεί πριν πολύ καιρό από τον Νίκο Καραβίδα για φιλανθρωπικό σκοπό, αλλά λόγω του COVID-19 δεν ήταν δυνατόν να συγκεντρωθούν χρήματα και φυσικά κόσμος στις κερκίδες.
Μετά από συνεδρίαση του Δ.Σ. της ομάδας  FC CELEBRITIES NAFPLIO αποφασίστηκε 
το παιχνίδι με τους Παλαίμαχους Εθνικής Ελλάδος να διεξαχθεί και εις μνήμη του εκλιπόντος Ιωάννη Μαύρου (Υιού του διαιτητή Μανώλη Μαύρου).Επίσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν το εναρκτήριο λάκτισμα του αγώνα εις μνήμη του.
Διαιτητές του αγώνα οι μη εν ενεργεία, Μαύρος Μανώλης, Μανούχος Παναγιώτης, Καιόγλου Θεόδωρος.
Από την ομάδα παλαιμάχων F.C. CELEBRITIES Ναυπλίου απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον Ανδρέα Μπονόβα.

Δείτε παρακάτω ένα μικρό βίντεο από το καλωσόρισμα που έγινε στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ