ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία στο Ναύπλιο ενάντια στο νομοσχέδιο για τις δημόσιες συναθροίσεις

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:26:00 μ.μ. | |
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία στο Ναύπλιο ενάντια στο νομοσχέδιο για τις δημόσιες συναθροίσεις
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο στον Κόμβο Ενδεκάτης το απόγευμα της Πέμπτης 9 Ιουλίου ενάντια στο νομοσχέδιο για τις δημόσιες συναθροίσεις.
«Σήμερα η κυβέρνηση συζητά στη Βουλή και αύριο ψηφίζεται το νομοσχέδιο που ουσιαστικά καταργεί τις συγκεντρώσεις, στις διαμαρτυρίες, στις συγκεντρώσεις. Είναι ένα νομοσχέδιο το οποίο ρίχνει ταφόπλακα στις αντιδράσεις των εργαζομένων που ως μοναδικό τους όπλο έχουν την απεργία, την συγκέντρωση, την διαδήλωση, των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά στους εργασιακούς χώρους» τόνισαν μεταξύ άλλων σε ομιλίες τους εκπρόσωποι των συγκεντρωμένων.
Στην συγκέντρωση πήραν μέρος το ΠΑΜΕ,  σωματεία εργαζομένων, συνδικάτα, αγρότες, εκπαιδευτικοί, συνταξιούχοι, αυτοαπασχολούμενοι κα. Ακολούθησε μηχανοκίνητη πορεία σε κεντρικούς δρόμους του Ναυπλίου.
Σε ανακοίνωση του το Συνδικάτο Τροφίμων Αργολίδας ανέφερε:

"Η επίθεση στα δικαιώματά μας δεν έχει τέλος. Έρχεται η κυβέρνηση με έναν χουντικής έμπνευσης νόμο που φέρνει νέα μέτρα περιορισμού, καταστολής και διάλυσης του βασικού δημοκρατικού δικαιώματος, το οποίο ο λαός μας κατέκτησε με πολλούς, διαχρονικούς κι αιματηρούς αγώνες.
Αυτό που δεν πέτυχαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας, να κλείσουν το στόμα των υγειονομικών των εργαζόμενων στα super market, των εκπαιδευτικών, των ξενοδοχοϋπαλλήλων, όλων των εργαζομένων και συνολικά του λαού μας, επιδιώκουν τώρα στο όνομα «της τάξης και της ασφάλειας»
Η επιστροφή στην κανονικότητα για την κυβέρνηση της ΝΔ και το κεφάλαιο, σημαίνει σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλείας, διαδηλώσεις στα μέτρα των εργοδοτών και εργαζόμενοι με σκυμμένο κεφάλι. Θέλουν τους εργάτες και συνολικά το λαό άφωνο, στο περιθώριο και τους αγώνες του στο γύψο!
Τους φοβίζει ο οργανωμένος μας αγώνας, η φωνή μας που ενώνεται με όσους βιώνουν την εκμετάλλευση, την αδικία και διεκδικούν για να ικανοποιήσουμε τις σύγχρονες ανάγκες μας!

ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ!! ΌΛΟΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ!! "
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ