Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020

Άργος: Ο Γιώργος Χαλκίδης στο Wolfaki Summer Camp

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:28:00 μ.μ. | | |
Αργος: Ο Γιώργος Χαλκίδης στο Wolfaki Summer Camp
H τελευταία εβδομάδα στο Wolfaki Summer Camp άνοιξε με μια ευχάριστη έκπληξη για τα παιδιά. Ο Head Coach των Λύκων Γιώργος Χαλκίδης ήταν εκεί για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες τους αλλά και να τους καθοδηγήσει με πολύτιμες συμβουλές.

Η εμβληματική παρουσία του τα ώθησε να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στην εκτέλεση των ασκήσεων αλλά και να παρακολουθήσουν με προσοχή τα όσα τους είπε στη συνέχεια. Τους μίλησε για τη δική του αθλητική πορεία και πως αυτή ήταν αποτέλεσμα συνεχής και επίμονης δουλειάς και προσπάθειας για να πετύχει τους στόχους του. 

Προέτρεψε τα παιδιά να μη συμβιβάζονται με το μέτριο, να θέτουν ψηλά τον πήχη των στόχων και να μη σταματούν, ούτε να λυγίζουν στις δυσκολίες. Να πεισμώνουν και να κυνηγούν με περισσότερη θέληση τα όνειρα τους. 

Τους ανέπτυξε τα πολλαπλά οφέλη της ενασχόλησης με τον Αθλητισμό και το πόσο αρμονικά μπορεί να συνυπάρξει με τη σχολική εκπαίδευση όταν υπάρχει πρόγραμμα στην καθημερινότητα τους. Σημείο στο οποίο επέμεινε ιδιαίτερα μιας και τόνισε στα παιδιά πως η βάση για να γίνουν καλοί αθλητές είναι η βελτίωση της καθημερινότητας τους και η τήρηση ενός προγράμματος διατροφής, σωστού ύπνου κλπ που θα τα βοηθήσει και στις προπονήσεις τους.
Στο θέμα του προγράμματος διατροφής είχαμε τη χαρά να έχουμε κοντά μας και πάλι τη διατροφολόγο Άννα Καψιώτη που συνέχισε την ενημέρωση των παιδιών και τους σύστησε ειδικά μενού για να έχουν την απαιτούμενη ενέργεια σε κάθε φάση της αθλητικής τους δραστηριότητας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ