ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

23η Έκθεση Αγροτουρισμού στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου

 23η Έκθεση Αγροτουρισμού στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου
Ο Δήμος Επιδαύρου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, για 23η συνεχή χρονιά θα πραγματοποιήσει την Έκθεση Αγροτουρισμού στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου.

Στόχος μας είναι η ανάδειξη της ποιότητας του τοπικού προϊόντος και της καινοτομίας των επιχειρήσεων που σχετίζονται με την πώληση ή την παραγωγή του.

Η γιορτή αυτή της γευσιγνωσίας και της επαφής με τα τοπικά προϊόντα θα πραγματοποιηθεί από 6 Αυγούστου έως και 16 Αυγούστου 2020, καθημερινά στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου από τις 17.00 έως τις 00.00, πλαισιωμένη όπως πάντα από ποικίλες εκδηλώσεις.

Εναρμονισμένοι με τα κυβερνητικά μέτρα λόγω COVID και σεβόμενοι τη δημόσια υγεία, στη διάρκεια της έκθεσης θα παρουσιαστούν μουσικές βραδιές και προτάσεις γευσιγνωσίας ενώ παράλληλα, με πρόταση της κ. Μαρίνας Γκόντα-Ιστορικού της Τέχνης και του κ. Βαγγέλη Λιούγκα-Εικαστικού, από την Πέμπτη 6 Αυγούστου ως την Κυριακή 9 Αυγούστου θα διεξαχθεί το φεστιβάλ street art που συντονίζεται από τον κ. Σωτήρη Οικονομίδη με ταυτόχρονη Εικαστική Έκθεση από την gallery του κ. Δήμου Παγουλάτου.

Σε έναν ιδανικό τόπο έμπνευσης και δημιουργίας ο επισκέπτης θα έχει τη χαρά να έρθει σε επαφή με τον υπέροχο κόσμο των εικαστικών που αναμφίβολα στις μέρες μας έχει αποκτήσει έναν ξεχωριστό ρόλο.

Σκοπός μας είναι να προβάλλουμε εξαίρετες καλλιτεχνικές δημιουργίες και να δώσουμε την ευκαιρία στο φιλότεχνο κοινό και στα παιδιά να δουν μπροστά τους την μοναδική διαδικασία της καλλιτεχνικής δημιουργίας με το φεστιβάλ street art.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ