ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Έναρξη για το 26ο Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:51:00 π.μ. | |
Έναρξη για το 26ο Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας
Στην πρεμιέρα του 26ου Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, χθες Παρασκευή 21 Αυγούστου στις 10, στο αμφιθέατρο του φράγκικου κάστρου της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, παρευρέθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.


Παρούσα στην έναρξη της φετινής διοργάνωσης -αφιερωμένης στη μνήμη του Θάνου Μικρούτσικου, που ως υπουργός Πολιτισμού είχε καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία του εν λόγω θεσμού- ήταν και η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η οποία νωρίτερα βρέθηκε σε εκδήλωση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας για την απόδοση στο κοινό του έργου της ανάδειξης της εισόδου του Κάστρου.
Έναρξη για το 26ο Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας
Υπενθυμίζεται ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι μεγάλος χορηγός του Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, με τον περιφερειάρχη να σημειώνει χαρακτηριστικά:

“Η Περιφέρεια στηρίζει τον θεσμό και στο μέλλον θα τον στηρίξει ακόμα περισσότερο. Δεν θα αφήσουμε μόνο του τον Δήμο Καλαμάτας στην προσπάθεια αυτή, καθώς έχουμε συνείδηση της αξίας του φεστιβάλ, τόσο για την Καλαμάτα, όσο και για την Περιφέρεια συνολικά. Ωστόσο, για να παραμείνει βιώσιμος αυτός ο θεσμός πρέπει να υποστηριχθεί και από την πολιτεία”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ