ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

Με επιτυχία και αυξημένη συμμετοχή ο 3ος Δρόμος Καραθώνας

Με επιτυχία και αυξημένη συμμετοχή ο 3ος Δρόμος Καραθώνας
Από την παραλία Καραθώνας στο Ναύπλιο δόθηκε την Κυριακή 2 Αυγούστου το πρωί στις 8  η εκκίνηση του 3ου Αγώνα Δρόμου Καραθώνας - Αρβανιτιάς που διοργανώνουν κάθε χρόνο οι Μαραθωνοδρόμοι & Δρομείς Αργολίδας υπό την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού-Μαζικού Αθλητισμού - Υπεραποστάσεων.

Ο συγκεκριμένος αγώνας σκοπό έχει να αναδείξει το φυσικό κάλλος της περιοχής με τον συνδυασμό παραλιακού δάσους και θάλασσας. 
Η διαδρομή ξεκινάει από την ταβέρνα ΠΑΛΑΙΤΣΑΚΗ στο τέρμα του παραλιακού δρόμου της παραλίας Καραθώνας) συνεχίζει προς την πλατεία Αρβανιτιάς παραθαλάσσια διαδρομή και καταλήγει πάλι στο τέρμα της παραλίας Καραθώνας. Πρόκειται για βατό χωμάτινο δρόμο απόστασης 5,4χλμ., ενώ η υπόλοιπη διαδρομή είναι σε άσφαλτο. 
Η εκκίνηση έγινε τμηματικά αριθμημένη (1η, 2η, 3η,…) και περιλάμβανε 6 αθλητές κάθε 20 δευτερόλεπτα. 
Πάνω στην διαδρομή του αγώνα και σε όλη την διάρκειά του και το μήκος του, υπήρχαν οχήματα της διοργάνωσης, για την εύρυθμη λειτουργία και την ασφάλεια του αγώνα
Η τελετή απονομών έγινε μετά το τέλος των αγώνων και οι συμμετέχοντες για μια ακόμα φορά δήλωσαν ικανοποιημένοι από την διοργάνωση αλλά και την υπέροχη διαδρομή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ