ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Με επιτυχία για 3η χρονιά ο "Δρόμος Κάστρου Άργους"

Με επιτυχία για 3η χρονιά ο "Δρόμος Κάστρου Άργους"
O Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων & Δρομέων Αργολίδας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων διοργάνωσε με επιτυχία την Κυριακή 30 Αυγούστου 2020 τον «3ο Δρόμο Κάστρου Άργους».

Μια αθλητική δρομική δραστηριότητα που σκοπό έχει να αναδείξει το φυσικό κάλλος της περιοχής, με την σύνδεση δύο ιστορικών αρχαιολογικών χώρων: την Αρχαία Δειράδα και την «Λάρισα», το Κάστρο του Άργους.
Η εκκίνηση δόθηκε από τον Προφήτη Ηλία στον Λόφο Ασπίδας στις 8.30π.μ. και οι αθλητές  διάνυσαν απόσταση 11 χιλιομέτρων.
Η διαδρομή περιλάμβανε ανάβαση στο κάστρο και επιστροφή. Αποτελείται κυρίως από ασφάλτινη διαδρομή βατή, με μικρό ποσοστό χώματος. Υπήρχαν δυο σταθμοί τροφοδοσίας με νερό, ενώ υπήρχε χρονομέτρηση και οι δρομείς θα έπρεπε να ολοκληρώσουν τον αγώνα σε 100 λεπτά (1 ώρα και 40 λεπτά).
Η εκκίνηση έγινε με την μέθοδο των wave starts, προκειμένου ο αγώνας να ειναι εναρμονισμένος με τα καθιερωμένα πρωτόκολλα και να αποφευχθεί ο συνωστισμός! 
Τα αποτελέσματα θα βγουν με βάση τον καθαρό και μόνο χρόνο, οπότε ενδέχεται δρομείς που έχουν έρθει μπροστά από άλλους, τελικά να είναι πιο πίσω τους, μιας και τα αποτελέσματα θα βγουν με βάση τον καθαρό χρόνο του καθενός!
Σε όλους τους τερματίσαντες δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια. Οι τρεις πρώτοι άνδρες αθλητές γενικής κατηγορίας και οι τρεις πρώτες γυναίκες αθλήτριες γενικής κατηγορίας βραβεύθηκαν με κύπελλο.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ