ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

46ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ στο Ναύπλιο το Σάββατο 29 Αυγούστου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:30:00 μ.μ. | | |
46ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ στο Ναύπλιο
Με το σύνθημα του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» «Σοσιαλισμός για να μπορούμε να ανασαίνουμε, για να νικήσει η ζωή», η Τομεακή Οργάνωση Αργολίδας της ΚΝΕ καλεί τις νέες και τους νέους, το λαό του νομού, να διασκεδάσουν, να γνωρίσουν, να εμπνευστούν, να πάρουν δύναμη για τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας. 

Να συμμετάσχουν μαζικά στο Φεστιβάλ μας, το Σάββατο 29 Αυγούστου 2020 στο πάρκο Κολοκοτρώνη στο Ναύπλιο, στις 7:30μ.μ.

Η ΚΝΕ διεκδικεί, το πάρκο Κολοκοτρώνη να μείνει ανοιχτό στο λαό και κλειστό στα επιχειρηματικά συμφέροντα. Η διεξαγωγή του Φεστιβάλ μας στο πάρκο είναι συμβολή στον αγώνα για την προστασία του, την ανάδειξη του, την διεκδίκηση συνολικά αναβαθμισμένων ελεύθερων χώρων για την νεολαία και το λαό.

Η κόκκινη πολιτεία του Φεστιβάλ “χτίζεται” και λειτουργεί µε την εθελοντική σχεδιασμένη δουλειά και προσφορά, την ανιδιοτέλεια και τον ενθουσιασμό χιλιάδων µελών και φίλων της ΚΝΕ και του ΚΚΕ. Χρόνο µε το χρόνο προσπαθούμε το Φεστιβάλ μας να γίνεται καλύτερο!

Τα “υλικά” µας: Το μεράκι, η συλλογικότητα, η συντροφικότητα!

Η “έμπνευσή” µας: Οι ελπίδες, τα όνειρα, οι ανάγκες µας!

Ο “χορηγός” µας: Το μέλλον µας, η ζωή που µας αξίζει, εσύ!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

· Συζήτηση με θέμα «Οι εξελίξεις στην εκπαίδευση, τα νέα μέτρα και η θέση του ΚΚΕ» με ομιλητή τον Σπύρο Μαρίνη, μέλος του Τμήματος Παιδείας της Κ.Ε του ΚΚΕ.

· Χαιρετισμό από την Νέλλη Ρέππα, Γραμματέα του Τομεακού Συμβουλίου Αργολίδας της ΚΝΕ.

· Ομιλία από τον Γιώργο Καραγιάννη, μέλος του Κ.Σ της ΚΝΕ και Γραμματέας του Συμβουλίου Περιοχής Πελοποννήσου της ΚΝΕ.

· Συναυλία με Ροκ συγκρότημα

· Λαϊκό γλέντι

Στο χώρο επίσης θα υπάρχουν:

· Έκθεση με τίτλο: «Άλλαξε τον κόσμο, το ‘χει ανάγκη»

· Μαθητικό Στέκι

· Παιδότοπος

· Βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής» με νέες εκδόσεις.

· Μπαρ

Μαζί με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ, ο λαός, η νεολαία πρέπει να πούμε ένα μεγάλο «φτάνει πια» η ζωή μας να σημαδεύεται από έναν φαύλο κύκλο εκμετάλλευσης, αδικίας, πολέμων, κρίσεων! Να πούμε «ως εδώ» με αυτήν την καθημερινότητα που ζούμε και που θα συνεχίσουμε να ζούμε, αν δεν βάλουμε εμείς εμπόδια και δεν οργανώσουμε εμείς την αντεπίθεση. Το Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» δίνει αυτό το στίγμα! Τα μεγάλα αδιέξοδα του καπιταλισμού, τα οποία και με την πανδημία αναδύθηκαν πιο έντονα, ούτε αποτελούν μονόδρομο ούτε χωράνε διορθώσεις!

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ έχουν αποδείξει την υπεύθυνη στάση τους, την ικανότητά τους οργανωμένα και συλλογικά να μπαίνουν μπροστά, ώστε να δυναμώνει η αγωνιστική διεκδίκηση και να τηρούνται ταυτόχρονα όλα τα μέτρα προστασίας.

Οι οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ θα έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των επισκεπτών, για να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός σε όλη την έκταση, λαμβάνοντας υπόψη τις εκάστοτε συνθήκες που μπορεί να προκύπτουν! Προστατεύουμε την υγεία τη δική μας και των υπολοίπων επισκεπτών του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή! Γι' αυτό:

Ø Φροντίζουμε για τις μεταξύ μας αποστάσεις! (κρατάμε όμως αμείωτη τη διάθεση μας)

Ø Τις συναυλίες και λοιπές εκδηλώσεις τις παρακολουθούμε αποκλειστικά καθιστοί! (με όρθιο ανάστημα!)

Ø Είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας εντός του πάρκου! (…και τα καλυμμένα στόματα όμως έχουν φωνή)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ