ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Μουσική Βραδιά με τον τραγουδοποιό Λόλεκ στην έναρξη του 7ου Φεστιβάλ "Ερμηνείες στην Ερμιονίδα"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:34:00 π.μ. | |
Μουσική Βραδιά με τον τραγουδοποιό Λόλεκ η έναρξη του 7ου Φεστιβάλ "Ερμηνείες στην Ερμιονίδα"
Έναρξη του 7oυ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘEATΡOY «ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ» στο Θέατρο ARTίκι στο Κρανίδι σημερα Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020 στις 21.00.


Μουσική Βραδιά με τον αγαπητό τραγουδοποιό Λόλεκ (Γιάννη Αναγνωστάτο)

Αυτό που σταθερά προσπαθούμε στο Θεατρικό Όμιλο Ερμιονίδας, είναι να δίνουμε βήμα σε νέα ταλαντούχα παιδιά.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που στην έναρξη του 7ου Φεστιβάλ του Θ.Ο.Ε. "Ερμηνείες στην Ερμιονίδα" θα απολαύσουμε τον Λόλεκ (Γιάννη Αναγνωστάτο)!

Σας είναι ήδη γνωστός από τη μουσική του στις παραγωγές μας "Ιφιγένεια εν Αυλίδι", "Έρωτα εσύ - Προαναγγέλοντας τη Μήδεια", "Φλαντρώ" και, φέτος, "Ηλέκτρα"! Για μας, είναι, πια, δικό μας παιδί! Διπλή η χαρά μας και η χαρά είναι για να μοιράζεται - ανυπομονούμε να τον απολαύσουμε μαζί σας!

ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 €.

Χορηγός Εισιτηρίου: ΑΙΟΛΙΚΗ ENEΡΓΕΙΑΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ EDF EN HELLAS

Λόγω των ιδιαίτερων φετινών συνθηκών και του περιορισμένου αριθμού θέσεων, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η προαγορά εισιτηρίων.

Προπώληση εισιτηρίων: MINI MARKET TΣATΣAΡOY KΡANIΔI – KATAΣTHMA OIKOSHMO ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ – KAΦEKOΠTEION COFFΕΕ DROPS ΕΡΜΙΟΝΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 698 698 2224

O Λόλεκ, (Γιάννης Αναγνωστάτος), από τους τραγουδοποιούς που έχουν ξεχωρίσει στη νέα ελληνική σκηνή, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο Κρανίδι και στην έναρξη του 7ου Φεστιβάλ “Ερμηνείες στην Ερμιονίδα”, ένα ιδιαίτερο ακουστικό σετ με τραγούδια από τα τρία άλμπουμ του "Alone", «Αχινός» και «Ουρανός Μολύβι», καινούρια τραγούδια καθώς και διασκευές αγαπημένων του τραγουδιών.

Ξεκίνησε μαθήματα ακορντεόν στην ηλικία των 12 ετών και συνέχισε με κιθάρα και τύμπανα. Την περίοδο 1999-2007 συμμετείχε στα συγκροτήματα Touched και Bolek & Lolek, όπου έγραφε μουσική και έπαιζε τύμπανα. Ο πρώτος του δίσκος με τίτλο 'Alone' κυκλοφόρησε το 2009 απο την Inner Ear, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές. Την ίδια χρονιά, μελοποίησε το ποίημα 'Κεριά' του Κ.Π. Καβάφη, για τις εκδόσεις «Οδός Πανός». Το Μάιο του 2011 κυκλοφόρησε τον δεύτερο προσωπικό του δίσκο με τίτλο "Αχινός". Σκοτεινός ρομαντισμός, νοσταλγική ατμόσφαιρα, εξομολογητικοί στίχοι που συνδυάζονται με τη βαθειά φωνή του, είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τον χαρακτήρα των τραγουδιών του. Το χειμώνα του 2015 κυκλοφόρησε τον τρίτο του δίσκο με τίτλο «Ουρανός Μολύβι». Και οι τρεις δίσκοι συμπεριλήφθηκαν στους κορυφαίους δίσκους της εκάστοτε χρονιάς στα έντυπα της χώρας. Το τέταρτο άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος του 2020.

Έχει συνεργαστεί με τον Matt Elliott για μια σειρά εμφανίσεων στο ιστορικό Half Note Jazz Club και έχει ανοίξει τη συναυλία της Marianne Faithfull στο Αρχαίο Στάδιο της Ρόδου. Επίσης έχει πραγματοποιήσει συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών καθώς και εμφανίσεις σε πολλά εγχώρια φεστιβάλ και διάφορους συναυλιακούς χώρους ανά την Ελλάδα.

Παράλληλα έχει γράψει μουσική για πολλές θεατρικές παραστάσεις, καθώς και κινηματογραφικές ταινίες.

ΤΗΡΗΣΗ ΚΑΝΟΝΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας εναρμονίζεται πλήρως με τις οδηγίες για την λειτουργία υπαίθριων αμφιθεάτρων και διαχείρισης κοινού στο πλαίσιο των μέτρων προφύλαξης κατά της εξάπλωσης του covid-19 που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας, προκειμένου να είναι ασφαλής η διεξαγωγή των εκδηλώσεων τόσο για το κοινό, όσο και για τα μέλη του Θ.Ο.Ε. και τους συμμετέχοντες στο Φεστιβάλ. Αναλυτικές οδηγίες θα βρείτε στο προφίλ του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας στο facebook στον σύνδεσμο https://www.facebook.com/profile.php?id=100009241405100

Το 7ο Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα», που πραγματοποιεί ο Θ.Ο.Ε. κάθε καλοκαίρι με συνδιοργανωτές το Δήμο Ερμιονίδας και την Π.Ε. Αργολίδας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 13 έως τις 30 Αυγούστου. Πρόκειται για την αναμφισβήτητα καθιερωμένη κορυφαία πολιτιστική διοργάνωση στην Ερμιονίδα, με την επιμέλεια και άγρυπνη καθοδήγηση του εμπνευστή του, καθηγητή κ. Κώστα Γεωργουσόπουλου, που εγκαινιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2014 και έχει ήδη πλέον εξελιχθεί σε θεσμό, έχοντας συγκεντρώσει επίλεκτες αθηναϊκές παραστάσεις και τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού θεάτρου μέσα στο διάστημα της καλοκαιρινής περιόδου. Στόχος του Φεστιβάλ είναι να συμβάλει στην προώθηση του θεάτρου στην ελληνική περιφέρεια και συγκεκριμένα στην όμορφη Ερμιονίδα μας, καθώς και στην τόνωση της τουριστικής της ανάπτυξης, προωθώντας την καλλιέργεια και τη διάδοση του πολιτισμού.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ