ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

"Τα ραδίκια ανάποδα" με τον Γιώργο Γαλίτη στο 7ο Φεστιβάλ "Ερμηνείες στην Ερμιονίδα"

"Τα ραδίκια ανάποδα" με τον Γιώργο Γαλίτη στο 7ο Φεστιβάλ "Ερμηνείες στην Ερμιονίδα"
Με την σπαρταριστή κωμωδία "Τα ραδίκια ανάποδα" δίνει το δικό του "παρών" ο Γιώργος Γαλίτης στο  7ο φεστιβάλ θεάτρου «ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ»


ΔΥΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: ΤΕΤΑΡΤΗ 26 & ΠΕΜΠΤΗ 27/8 ΣΤΙΣ 9μ.μ.

Πολυχώρος ARTίκι Μαράικε Ηλιού ντε Κόνινγκ, περιφερειακός δρόμος Κρανιδίου-Ερμιόνης

Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας ενημερώνει το κοινό του πως το 7ο Φεστιβάλ Θεάτρου «ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ» συνεχίζεται κανονικά, τηρώντας όλα τα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας.

Επόμενο έργο, η σπαρταριστή κωμωδία «Τα Ραδίκια Ανάποδα» με τον πολυτάλαντο Γιώργο Γαλίτη, για δύο παραστάσεις: ΤΕΤΑΡΤΗ 26 & ΠΕΜΠΤΗ 27/8 στις 9μ.μ.
Λόγω των ιδιαίτερων φετινών συνθηκών και του περιορισμένου αριθμού θέσεων, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ.

Παρακαλούμε να κάνετε ΕΓΚΑΙΡΩΣ τις κρατήσεις σας, στο τηλέφωνο 698 698 2224.

Γενική Είσοδος: 10 €.

Χορηγοί Εισιτηρίου: LONG VIEW RESORT HAMMAM & SPA PORTO HELI – KAΡΑΓΙΑΝΝΗΣ BAKERY & PASTRY. Tους ευχαριστούμε θερμά.

ΤΟ ΕΡΓΟ

…“Τα Ραδίκια Ανάποδα”…! Ένατη Χρονιά Επικηδείας.

Ο ξεκαρδιστικός μονόλογος του Γιώργου Γαλίτη, δε λέει να μας αφήσει χρόνους, να μας μείνει στον τόπο και να τινάξει τα πέταλα. Τώρα πια δεν τον πάνε τέσσερεις αλλά... εννιά. Ένατη χρονιά επικηδείας. ΕΝΑΤΗ χρονιά θανατερό!

Γι’ αυτό ήρθε η ώρα σας να δείτε “Τα Ραδίκια Ανάποδα” σε νέο τόπο, εν τόπω χλοερώ και αναψύξεως, τον υπαίθριο Πολυχώρο ARTίκι στο Κρανίδι!

Τους ρόλους έχει γράψει, τους κλαίει, τους οδύρεται μα και τους υποδύεται, ο αξιομακάριστος Γιώργος Γαλίτης, ενώ σκηνοθετεί, με σπαραγμό ψυχής, πλερέζα και δάκρυα στα μάτια, ο αείμνηστος Βλαδίμηρος Κυριακίδης.


ΘΕΑΤΡΟ ΑRTίκι ΤΗΡΗΣΗ ΚΑΝΟΝΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας εναρμονίζεται πλήρως με τις οδηγίες για την λειτουργία υπαίθριων αμφιθεάτρων και διαχείρισης κοινού στο πλαίσιο των μέτρων προφύλαξης κατά της εξάπλωσης του covid-19 που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας, προκειμένου να είναι ασφαλής η διεξαγωγή των εκδηλώσεων τόσο για το κοινό, όσο και για τα μέλη του Θ.Ο.Ε. και τους συμμετέχοντες στο Φεστιβάλ. Αναλυτικές οδηγίες θα βρείτε στο προφίλ του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας στο facebook στον σύνδεσμο https://www.facebook.com/profile.php?id=100009241405100

To υπόλοιπο πρόγραμμα του Φεστιβάλ (εκτός αν συντρέξουν λόγοι ανωτέρας βίας) θα διεξαχθεί κανονικά, σύμφωνα με τα όσα περιλαμβάνονται στο προωθητικό υλικό που κυκλοφορεί σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, καθώς και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του Θ.Ο.Ε. (f θεατρικός όμιλος ερμιονίδας – πολυχώρος Artiki):

29/8 “Η Ανθρώπινη Φωνή”, “Ο Ψεύτης” και “Την Έχασα” του Ζαν Κοκτώ. Διασκευή–Σκηνοθεσία–Ερμηνεία: Αναστάσιος Μπλάτζιος

30/8 Λήξη του Φεστιβάλ- Μουσική Βραδιά με την Ορχήστρα του Μουσικού Συλλόγου Ερμιόνης – Αφιερωμένη στη μνήμη της Μαράικε Ηλιού Ντε Κόνινγκ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ