ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Γιώργος Καραπάνος: «Πρέπει να βρούμε ιδέες για να ξαναφέρουμε τα παιδιά στο γήπεδο»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:18:00 π.μ. | | |
Γιώργος Καραπάνος: «Πρέπει να βρούμε ιδέες για να ξαναφέρουμε τα παιδιά στο γήπεδο»
Αρκετά μεγάλη ανταπόκριση υπάρχει ήδη για την πρωτοβουλία της ΕΑΣ Πελοποννήσου και του προέδρου της Κώστα Βινατσέλα για αγώνες αναπτυξιακού επιπέδου. Η ιδέα ανήκει στον Πέτρο Παπαδόπουλο από την Καλαμάτα, ωστόσο μέχρι στιγμής έξι σύλλογοι έχουν δηλώσει στη σειρά αγώνων που θα διεξαθχεί από τον Οκτώβριο του 2020 έως και τον Απρίλιο του 2021.

Ο Γιώργος Καραπάνος, προπονητής του ΣΔΥ Αργολίδας μιλάει αποκλειστικά στο sports3.gr για την πρωτοβουλία αυτή, τις επιπτώσεις του κορονοϊού, αλλά και το πόσο θα βοηθήσει τις μικρότερες ηλικίες.

«Όλο το εγχείρημα είναι μια ιδέα του Πέτρου Παπαδόπουλου από την Καλαμάτα και του Κώστα Βινατσέλα, του προέδρου της ΕΑΣ, Μου λένε: “Θες να συμμετάσχεις στην προσπάθεια αυτή;” Δεν το σκέφτηκα καθόλου και απάντησα αμέσως ναι. Όταν πρόκειται για αγώνες, πάντα είμαι μέσα! Ο στίβος έχει την ιδιαιτερότητα ότι οι προπονήσεις γίνονται έξω, άρα, με τα κρύα τα παιδιά τα μικρά εξαφανίζονται. Φέτος είχαμε και τον ιό, όποτε μιλάμε για απόλυτη καταστροφή με τις ακαδημίες. Ό,τι χτίσαμε τα τελευταία χρόνια, γκρεμίστηκαν σε λίγους μήνες», ανέφερε αρχικά ο επικεφαλής του ΣΔΥ.

«Πρέπει να βρούμε ιδέες για να ξαναφέρουμε τα παιδιά στο γήπεδο. Να κάνουν παρέες, να περάσουν καλά και να φέρουν και τους φίλους τους. Άμα όλα αυτά τα συνδυάσουμε και με μια εκδρομή, όπου θα έρθουν και οι γονείς και θα περάσουν και αυτοί καλά, ώστε να παροτρύνουν τα παιδιά τους να συνεχίσουν με τον στίβο, θα είναι όλα ιδανικά. Είμαστε τώρα στην αρχή έξι ομάδες. Δεν αποκλείουμε κανέναν. Πιστεύω ότι μέχρι τον πρώτο αγώνα, οι ομάδες θα πολλαπλασιαστούν! Φιλοδοξία μας είναι να αποκτήσουν για αρχή πελοποννησιακό χαρακτήρα οι αγώνες. Στην πορεία θα έχουμε και περισσότερα αγωνίσματα, γιατί όχι και περισσότερες κατηγορίες».
Πηγή: stivos.sports3.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ