ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Διευκρινήσεις από την Οργανωτική Επιτροπή των Συλλόγων για την διαμαρτυρία – κινητοποίηση στο Άστρος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:42:00 μ.μ. | |
Διευκρινήσεις από την Οργανωτική Επιτροπή των Συλλόγων για την διαμαρτυρία – κινητοποίηση στο Άστρος
 Σε διευκρινήσεις προχώρησε η Οργανωτική Επιτροπή των Συλλόγων που διοργανώνουν την Διαμαρτυρία – Κινητοποίηση στις 24 Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00΄, όπου κλείνουν για λίγα λεπτά, συμβολικά την επαρχιακή οδό Άργους – Λεωνιδίου στο τμήμα των ορίων της Δημοτικής Κοινότητας Άστρους και στο σημείο όπου το τελευταίο χρονικό διάστημα τέσσερα συνεχόμενα τροχαία δυστυχήματα συντάραξαν την τοπική κοινωνία με αίτημα: "Όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο"  και τονίζουν:

"Λαμβάνοντας υπόψη μας τα μηνύματα που παίρνουμε καθώς και το πλήθος των σχετικών δημοσιευμάτων, τόσο στον Τοπικό Τύπο όσο κι ευρύτερα, από όπου διαφαίνεται πως η κινητοποίηση της 24ης Αυγούστου ( Δευτέρα και ώρα 18:00’) θα έχει μεγάλη απήχηση και συμμετοχή, είμαστε υποχρεωμένοι να επαναλάβουμε, επισημάνουμε και διευκρινίσουμε:

-Δε συγκεντρωνόμαστε για να δικάσουμε και καταδικάσουμε, για να κρίνουμε και κατακρίνουμε, για να επιρρίψουμε και κατανείμουμε ευθύνες.

-Συγκεντρωνόμαστε για να ενώσουμε τις φωνές και την αγωνία μας, απαιτώντας λύσεις, άμεσα και αποτελεσματικά, στο χρόνιο πρόβλημα και διαρκές «έγκλημα» που συντελείται στο «ανθρωποφάγο» οδικό δίκτυο του Δήμου μας.

- Για να απευθυνθούμε στους όποιους αρμόδιους και υπεύθυνους φορείς και απαιτήσουμε να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους, να πράξουν τα δέοντα και αυτονόητα. Να δρομολογήσουν τα απαραίτητα έργα και να προσδώσουν λύσεις.

-Για να υπενθυμίσουμε σε όλους μας πως μέρος του προβλήματος είμαστε κι εμείς, κάθε φορά που παραβιάζουμε ή δεν τηρούμε τον Κ.Ο.Κ.

Οι συμμετέχοντες φέρουμε την ευθύνη κι έχουμε την υποχρέωση:

-Να προσέλθουμε στο χώρο της συγκέντρωσης με τη δέουσα προσοχή, χωρίς οχήματα, τα οποία και θα πρέπει να αφήσουμε σε χώρους στάθμευσης και σε σημεία όπου δε θα παραβιάζουμε τους κανόνες της οδικής ασφάλειας.

-Να φοράμε υποχρεωτικά μάσκα προστασίας, για την προστασία όλων μας.

-Να τηρούμε υποχρεωτικά απόσταση τουλάχιστον 2 μέτρων από τους πλησίον μας.

-Να σεβόμαστε τις οδηγίες των διοργανωτών κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης.

-Να εγκαταλείψουμε άμεσα και με ασφάλεια, χωρίς να δημιουργήσουμε κανένα πρόβλημα, το χώρο της συγκέντρωσης με το τέλος της διαμαρτυρίας - κινητοποίησης, χωρίς να αφήσουμε πίσω μας το παραμικρό σημάδι της παρουσίας μας.

«Ας γίνουμε, με την υπεύθυνη στάση όλων μας, η αρχή της λύσης και όχι μέρος του προβλήματος».

Οργανωτική Επιτροπή Συλλόγων"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ