ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Κινητοποίηση με συμβολικό κλείσιμο του δρόμου "Άργους - Λεωνιδίου" με αίτημα "Όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:41:00 μ.μ. | | | | |


Κινητοποίηση με συμβολικό κλείσιμο του δρόμο "Άργους - Λεωνιδίου" με αίτημα "Όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο"
Το πρόσφατο τραγικό δυστύχημα στο δρόμο «Άργους – Λεωνιδίου» που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα 21χρονο παιδί στο Παράλιο Άστρος, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι με την τοπική κοινωνία να προχωρά πλέον σε κινητοποιήσεις.


Ψήφισμα Διαμαρτυρίας και Κάλεσμα Κινητοποιήσεων.

"Με το παρόν Ψήφισμα Διαμαρτυρίας τα Αθλητικά Σωματεία, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι και οι Σύλλογοι Γονέων – Κηδεμόνων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας ενώνουμε τις φωνές, την αγωνία μας, αλλά και την οργή μας, για να απαιτήσουμε λύσεις, άμεσα και αποτελεσματικά, στο χρόνιο πρόβλημα και διαρκές «έγκλημα» που συντελείται στο «ανθρωποφάγο» οδικό δίκτυο του Δήμου μας.

Για να σταματήσουμε να κηδεύουμε τα παιδιά μας, να θρηνούμε ανθρώπινες ζωές. Για να πάψουμε να κινδυνεύουμε και να παίζουμε τις ζωές μας κορώνα – γράμματα με το χάρο, κάθε φορά που κυκλοφορούμε στους δρόμους μας.

Καλούμε τους όποιους αρμόδιους και υπεύθυνους φορείς και απαιτούμε να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους, να πράξουν τα δέοντα και αυτονόητα. Να δρομολογήσουν τα απαραίτητα έργα και να προσδώσουν λύσεις.

Στις 24 Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00΄, κλείνουμε για λίγα λεπτά, συμβολικά και ως πρώτη μας αντίδραση και αρχή, την επαρχιακή οδό Άργους – Λεωνιδίου στο τμήμα των ορίων της Δημοτικής Κοινότητας Άστρους και στο σημείο όπου το τελευταίο χρονικό διάστημα τέσσερα συνεχόμενα τροχαία δυστυχήματα συντάραξαν την τοπική μας κοινωνία .

Να είμαστε, και θα πρέπει να είμαστε, όλοι εκεί. Γιατί πρέπει να ακουστεί, και θα ακουστεί, η φωνή μας.

Η περαιτέρω σιωπή και αδράνεια μας καθιστούν συνυπεύθυνους και «συνένοχους"

Πηγή: kalimera-arkadia.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ