ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Αναπτυξιακοί Αγώνες Στίβου Πελοποννήσου από 6 αθλητικά σωματεία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:48:00 μ.μ. | | |
Αναπτυξιακοί Αγώνες Στίβου Πελοποννήσου από 6 αθλητικά σωματεία
“Η ιδέα των Αναπτυξιακών Αγώνων Στίβου Πελοποννήσου είναι πρωτοβουλία 6 αθλητικών σωματείων: ΓΣ Αρκαδίας, ΓΣ Ακρίτας 2016, ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου, ΣΔΥ Αργολίδας, Γ.Σ.Μ. Λύκαια Μεγαλόπολης, Α.Ο. Μεγαλόπολης.

Η οργάνωση της νέας σειράς Αγώνων Στίβου αναπτυξιακών ηλικιών μέχρι 16 ετών θα συμβάλει στην καλύτερη προετοιμασία των παιδιών για τα Διασυλλογικά και Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΣΕΓΑΣ, επιπλέον θα είναι κίνητρο συνεχούς εξέλιξης και αξιολόγησης επιδόσεων. Την πρώτη χρονιά αναλαμβάνουν 6 σύλλογοι να οργανώσουν σε 4 πόλεις από μια ημερίδα στίβου, με όλες τις προδιαγραφές υψηλού αγωνιστικού επιπέδου, χωρίς θεατές και με κάθε μέτρο προφύλαξης. Μπορούν να συμμετέχουν παιδιά από όλους τους συλλόγους της Πελοποννήσου (OPEN) αλλά θα υπάρξει όριο συμμετοχών για να διασφαλιστεί η υγεία των παιδιών και γονέων.

Οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα, αλλά σε γενικές γραμμές ο προγραμματισμός είναι για την διεξαγωγή του 1ου αγώνα στην Καλαμάτα τον Οκτώβριο, του 2ου αγώνα στο Λουτράκι τον Δεκέμβριο, του 3ου αγώνα στο Άργος τον Φεβρουάριο και του 4ου αγώνα στην Τρίπολη τον Απρίλιο.

Στους αγώνες θα δοθούν μετάλλια, δώρα σε νικητές, διπλώματα, έπαινοι, θα υπάρχει ηχητική κάλυψη, ιατρική κάλυψη, υψηλό επίπεδο κριτών και αγωνιστικής διοργάνωσης.

Η έκπληξη αφορά την βαθμολόγηση στους Αναπτυξιακούς αγώνες που θα έχει στοιχεία Diamond League!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ