ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

Στο έλεος των Ρομά και των μεταναστών οι κάτοικοι στο Λάλουκα Άργους - Δεν πάει άλλο λένε

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:12:00 μ.μ. | | |
Στο έλεος των Ρομά και των μεταναστών οι κάτοικοι στο Λάλουκα Άργους - Δεν πάει άλλο λένε
Καθημερινά είναι τα φαινόμενα των κλοπών στην Τοπική Κοινότητα του Λάλουκα του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα με τους κατοίκους να βρίσκονται στο έλεος των Ρομά και των μεταναστών που πλιατσικολογούν οτι βρουν.


Ακόμα ένα περιστατικό ήρθε να ξεχειλίσει το ποτήρι της αγανάκτησης καθώς στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής 9 Αυγούστου άλλη μία κατοικία βανδαλίστηκε, ενώ οι ιδιοκτήτες της με τα τρία μικρά παιδιά τους εκείνη την ώρα κοιμόντουσαν.

Ο άγνωστος δράστης ή οι δράστες αφαίρεσαν χρήματα και τιμαλφή και όταν οι ιδιοκτήτες τους αντιλήφθηκαν, τράπηκαν σε φυγή.

Η συγκεκριμένη τοπική κοινότητα έχει κατακλυστεί από Ρομά καθώς μέσα στο χωρίο υπάρχουν καταυλισμοί αλλά και πολλοί μετανάστες όπου έχουν γίνει ο τρόμος και ο φόβος της περιοχής, όπως λένε οι κατοικοι, ενώ παρόμοια ειναι η κατάσταση σε όλα τα χωριά του κάμπου της Αργολίδας.

"Δεν τολμά κανείς να τους μιλήσει και φυσικά έχουν τους δικούς τους νόμους" λένε οι  κάτοικοι που είναι αγανακτισμένοι προσπαθώντας μόνοι τους να βρουν τη λύση. «Δεν πάει άλλο» αυτή ειναι η μοναδική φράση που ακούγεται από τους κατοίκους της περιοχής που κάνουν έκκληση στους αρμοδίους να βρεθεί δραστική λύση στον τρόμο που βιώνουν καθημερινά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ