ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Κτηματολόγιο: Τελευταία ευκαιρία και στην Αργολίδα για τα ακίνητα «αγνώστου ιδιοκτήτη»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:50:00 π.μ. | |
Κτηματολόγιο: Τελευταία ευκαιρία και στην Αργολίδα για τα ακινητα «αγνώστου ιδιοκτήτη»
Αυτό που ενδιαφέρει περίπου 15.000 ιδιοκτήτες σε 21 περιοχές είναι το γεγονός ότι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2020 μπορούν να δηλώσουν ή να διεκδικήσουν την περιουσία τους, καθώς τότε λήγουν οι προθεσμίες διόρθωσης των αρχικών εγγραφών στο Κτηματολόγιο και όσα ακίνητα φαίνονται ως «αγνώστου ιδιοκτήτη» θα περιέλθουν στο Δημόσιο.

 …σε όλη την Ελλάδα 

Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνονται τα Βριλήσσια και η Ελευσίνα από την Αττική, το Άστρος, το Παράλιο Άστρος και περιοχές σε Κιλκίς, Δράμα, Φθιώτιδα, Ξάνθη, Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή, Καλαμάτα, Καβάλα, Άρτα, Τρίκαλα, Αμαλιάδα, Βέροια, Θεσπρωτία, Λάρισα και Πιερία. Οι εν λόγω ιδιοκτήτες ας αξιοποιήσουν την τελευταία ευκαιρία μέχρι την τελευταία εργάσιμη του 2020. 

Χαμηλή συμμετοχή σε δέκα περιοχές 

Σε δέκα περιοχές η συμμετοχή είναι η μισή από την αναμενόμενη. Λακωνία Αχαΐα, Αργολίδα και Κορινθία πλησιάζουν το 50%, Ζάκυνθος, Κεφαλονιά και Ιθάκη ακόμα πιο χαμηλά (42,7%), σε Λέσβο και Λήμνο η συμμετοχή είναι μόλις 35,7% ενώ στη Δυτική Αττική και στα νησιά της Αττικής το ποσοστό είναι 31%. 

Φουλ (επικοινωνιακή) επίθεση 

Όλο το καλοκαίρι, οι επικοινωνιολόγοι του Κτηματολογίου προετοίμασαν ένα πολύπλευρο επικοινωνιακό πρόγραμμα 120 ημερών (3 Σεπτεμβρίου – 31 Δεκεμβρίου), το οποίο περιλαμβάνει διαφήμιση σε 100 ιστοσελίδες πανελλήνιου και περιφερειακού ενδιαφέροντος, χρήσιμα infographics, χρηστικά video για όλες τις φάσεις της κτηματογράφησης και στρατηγική εξωστρέφειας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ