ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Ναύπλιο: Καταγγελία της Επιτροπής Αγώνα Εργαζομένων στον Επισιτισμό Τουρισμό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:05:00 π.μ. |
Ναύπλιο: Καταγγελία της Επιτροπής Αγώνα Εργαζομένων στον Επισιτισμό Τουρισμό
Η διοίκηση του «Σωματείου Υπαλλήλων Καφεζυθεστιατορίων-Ξενοδοχείων Ύπνου Ναυπλίου», στην εξώπορτα του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου ανάρτησε 2 ανακοινώσεις καλώντας τους εργαζομένους του κλάδου σε εκλογές για ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, αντιπροσώπων στο Ε.Κ.Ν και της Ομοσπονδίας από 26/8 έως 28/8.

Ο τρόπος ενημέρωσης, μας είναι γνώριμος, καθώς έγινε μακριά από τους εργαζόμενους, με μια Γενικη Συνέλευση που διοργανώθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα, χωρίς να ενημερώσουν όλους τους εργαζόμενους του κλάδου έγκαιρα για τη διεξαγωγή της, έτσι ώστε να μπορούν όλοι να συμμετάσχουν.

Γιατί έτσι επανεκλέγονται στις διοικήσεις των σωματείων και των εργατικών κέντρων οι εργατοπατέρες της Αργολίδας.

Γιατί είναι άφαντοι από τους χώρους δουλειάς και τα προβλήματα των εργαζομένων και χέρι-χέρι με τους εργοδότες κάνουν εκλογές στα σωματεία χωρίς καμιά συλλογική διαδικασία, με συνελεύσεις μακριά από τους εργαζόμενους και τα προβλήματά τους, αποκλείοντας έτσι να συμμετέχουν στο σωματείο και να θέσουν όσοι θέλουν υποψηφιότητα, γιατί τρέμουν στην ιδέα ότι οι εργαζόμενοι μπορούν να τους «πετάξουν από το σβέρκο» τους.

Ξέρουμε ότι φοβούνται τις οργανωμένες ταξικές δυνάμεις και κάνουν τα πάντα για να τις κρατήσουν μακριά… Τους λέμε ξεκάθαρα, ότι και να κάνουν θα μας βρίσκουν μπροστά τους! Το φόβο μας να ‘χετε!!

Καλούμε τους εργαζόμενους να απορρίψουν στην πράξη τις λογικές «εν κρυπτό», να σηκώσουν ανάστημα, να μην στηρίξουν τους εκλεκτούς της εργοδοσίας που μαζί με το σινάφι τους έχουν καταντήσει τα σωματεία και τα εργατικά κέντρα, παραμάγαζα των εργοδοτών και της κυβέρνησης. Να ψηφίσουν άκυρο και όχι την μία και μοναδική παράταξη «Μπαρού…Κωστόπουλου»

ΔΑΣ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ