ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

"Μπαρουταποθήκη" τα Βαλκάνια λόγω κορωνοϊού (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:11:00 μ.μ. | |
"Μπαρουταποθήκη" τα Βαλκάνια λόγω κορωνοϊού (βίντεο)
Εκτός ελέγχου φαίνεται πως βρίσκεται η πανδημία του κορωνοϊού στη Ρουμανία όπου το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν σχεδόν 1.300 νέα κρούσματα και 39 θάνατοι.


Η υγειονομική κρίση φαίνεται πως προκαλεί και πολιτική καθώς χθες η αντιπολίτευση ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης την οποία κατηγορεί για αποτυχία στο χειρισμό της πανδημίας και της οικονομικής κρίσης.

Στη Σερβία η κατάσταση δεν βελτιώνεται. Το τελευταίο 24ωρο είχαμε 339 νέα κρούσματα και 8 θανάτους ενώ και στο Κόσοβο καταγράφηκαν 15 θάνατοι από κορωνοϊό μέσα σε μια ημέρα.

Οι αρχές επέβαλαν απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ και κατέστησαν υποχρεωτική τη χρήση μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς χώρους.

Τα τζαμιά στην περιοχή δεν άνοιξαν για τον εορτασμό της μεγάλης γιορτής των μουσουλμάνων Κουρμπάν Μπαϊράμ ως μέτρο πρόληψης.

Υψηλούς αριθμούς νέων κρουσμάτων εξακολουθούν να καταγράφουν τόσο η Βουλγαρία όσο και η Βόρεια Μακεδονία.

Ενώ σύμφωνα με έρευνα της Eurostat, οι έξι χώρες των Δυτικών Βαλκανίων εξακολουθούν να βρίσκονται ανάμεσα στις 10 Ευρωπαϊκές χώρες με τη μεγαλύτερη αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων ανά 100.000 κατοίκους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ