ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Ψυχογυιός Παναγιώτης : ΟΧΙ, Οι Μυκήνες δεν είναι απλά πέτρες που δεν καίγονται!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:00:00 μ.μ. | |
Ψυχογυιός Παναγιώτης : ΟΧΙ, Οι Μυκήνες δεν είναι απλά πέτρες που δεν καίγονται!
Αυτές οι πέτρες γέννησαν τη γνώση της γλώσσας που αρθρώνουμε 3000 χρόνια αργότερα. Ότι έφτιαξε πολιτισμό που έκανε ανθρώπους σε όλη την οικουμένη να συγκινηθούν και να γεμίσουν την ψυχή τους και να δακρύσουν από την πληρότητα ξεκίνησε από εκεί.


Οι Μυκήνες σου έδωσαν την γνώση της γλώσσας των βραβευμένων ποιητών.Οι «πολύχρυσες» Μυκήνες, η πόλη του μυθικού βασιλιά Ατρέα και του Αγαμέμνονα, οι μνημονευμένες από τον Όμηρο που κάθε χρόνο δέχονται πάνω από μισό εκατομμύριο τουρίστες και κάνουν την χώρα μας και την Αργολίδα ξακουστή στα πέρατα του κόσμου.

Και που σήμερα πειθήνια ΜΜΕ και Υπουργέιο Πολιτισμού ασελγούν πάνω τους και μας λένε ότι δεν έγινε και κάποια μεγάλη ζημιά,λίγο μαύρο θα βλέπουν οι τουρίστες και ότι ο μηχανισμός απέδωσε !

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ !

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ

ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ;

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ

ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ ,ΑΛΛΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΒΑΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ;

( Η φωτιά διέσχισε τον αρχαιολογικό χώρο ,λες και ήταν το τελευταίο απροστάτευτο χωράφι..Κανένα μέτρο πρόληψης, έλλειψη νερού και ένα μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς απροστάτευτο. Πότε επιτέλους όλοι όσοι εμφανίζονται υπεύθυνοι θα μάθουν να αναλαμβάνουν την ευθύνη απέναντι στην κοινωνία και την ίδια την ιστορία ; )

ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Πρόεδρος Επιτροπής Τουρισμού Επιμελητηρίου Αργολίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ