ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Φιλικό crash test του Διομήδη με την ΑΕΚ - Την Πέμπτη η κλήρωση για την Handball Premier

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:51:00 μ.μ. | | | | |
Φιλικό crash test του Διομήδη με την ΑΕΚ - Την Πέμπτη η κλήρωση για την Handball Premier
Το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι έδωσαν η ΑΕΚ και ο Διομήδης Άργους το απόγευμα της Τετάρτης 26/8  στο γήπεδο της Νέας Κίου στην Αργολίδα , συνεχίζοντας έτσι τη φάση προετοιμασίας τους οι δύο ομάδες.

Λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων που βρίσκονται σε ισχύ δεν επιτράπηκε η παρουσία θεατών. Ενώ για την ιστορία ο αγώνας έληξε με σκορ 27-37 υπέρ της ΑΕΚ.
Το αγώνα παρακολούθησαν ο Δημαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος και το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ Τάσος Χειβιδόπουλος.
Την Πέμπτη 27/8 η κλήρωση στην ΟΧΕ για Handball Premier και Α1 Γυναικών

Στα γραφεία της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί αύριο 27/8 και ώρα 12:00, η κλήρωση των πρωταθλημάτων Handball Premier και Α1 Γυναικών, περιόδου 2020-2021.
Λόγω της υγειονομικής κατάστασης και για την αποφυγή της διασποράς του Covid-19 η κλήρωση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και την παρουσία μόνο των απαραίτητων παραγόντων και στελεχών από πλευράς Ομοσπονδίας.
Μετά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 που παρουσιάστηκαν στον Ιωνικό ΝΦ, η ΔΕΠ/ΟΧΕ αποφάσισε να δοθεί ειδικός κλειδάριθμος, ώστε η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας να έχει ρεπό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, προκειμένου να υπάρξει επιπλέον χρόνος για την ανάρρωση των νοσούντων, αλλά και την ομαλή ολοκλήρωση της προετοιμασίας του συλλόγου.
Η κλήρωση θα μεταδοθεί σε live streaming από το κανάλι της ΟΧΕ στο YouTube (ΟΧΕ TV).
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ