ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Ο Δήμος Επιδαύρου καταβάλει προσπάθεια για να πραγματοποιηθεί το Epidavros Triathlon

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:50:00 π.μ. | | |
Ο Δήμος Επιδαύρου καταβάλει προσπάθεια για να πραγματοποιηθεί το Epidavros Triathlon
Τις τελευταίες ημέρες δεχόμαστε πολλά τηλεφωνήματα και μηνύματα σχετικά με το εάν θα πραγματοποιηθεί το Epidavros Triathlon. 

Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο η οποία όπως είναι φυσιολογικό έχει επηρεάσει σημαντικά και τις αθλητικές και όχι μόνο διοργανώσεις. Όλα έχουν γίνει πιο δύσκολα λόγω COVID-19. Οι εξελίξεις είναι συνεχής με αποτέλεσμα ότι θεωρούμε δεδομένο σήμερα να μην ισχύει αύριο. Ο οποιοσδήποτε σχεδιασμός μπορεί να ανατραπεί την επομένη στιγμή. Με αγωνία περιμένουμε όλοι μας το καθημερινό απογευματινό δελτίο κρουσμάτων, το οποίο μπορεί να σημαίνει νέα μέτρα. 

Οι διοργανωτές προσπαθούν μέσα σε ένα κλίμα αβεβαιότητας και με την υποστήριξη ελαχίστων να οργανώσουν λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων που έχει ορίσει η ΓΓΑ και ο ΕΟΔΥ πολύπλοκους αγώνες. Από την άλλη οι αθλητές ανέκαθεν αναζητούν το αυτονόητο που είναι ασφαλείς αγώνες. Αυτό ήταν και είναι και για εμάς πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. 

Πόσο εύκολο άραγε είναι να διοργανωθούν αγώνες αυτή την εποχή και με δεδομένη την αρνητική ψυχολογία αλλά και τον φόβο που όλους μας μας διακατέχει; Πως είναι εφικτό να εξασφαλίσουμε τις απαραίτητες ισορροπίες μεταξύ διοργανωτών (δήμων, περιφερειών, κλπ), τοπικής κοινωνίας, εθελοντών και αθλητών; Δυστυχώς, δεν είναι καθόλου εύκολο. 

Το σίγουρο όμως είναι ότι ο Δήμος Επιδαύρου καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να εξασφαλιστούν όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις και να πραγματοποιηθεί το Epidavros Triathlon. Μέσα από καθημερινή επικοινωνία με τον Δήμο ενημερωνόμαστε για τις προσπάθειες του οι οποίες περιλαμβάνουν συνεννοήσεις με την ΓΓΑ, Ομοσπονδία, Περιφέρεια Πελοποννήσου, και άλλους αρμόδιους φορείς. Ας μην ξεχνάμε φυσικά ότι πρόκειται για μια δημοτική αρχή με εμπειρία σε εκδηλώσεις σε εποχή COVID (Φεστιβάλ Αθηνών 2020, Αγροτουρισμός 2020, κλπ).

Την ερχόμενη Παρασκευή 21/08 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με την οργανωτική επιτροπή του Δήμου Επιδαύρου. Η απόφαση για την διεξαγωγή του Epidavros Triathlon του θα ανακοινωθεί την επομένη με επιστολή του δημάρχου Επιδαύρου κ. Αναστάσιου Χρόνη. 

Μέχρι τότε ας σκεφτόμαστε μόνο θετικά.

whynot
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ