ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Φθινόπωρο μετά τις 15 Σεπτέμβρη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:19:00 μ.μ. |
Φθινόπωρο μετά τις 15 Σεπτέμβρη
Ο καιρός θα διατηρηθεί ζεστός και χωρίς βροχές ή κάποιο οργανωμένο σύστημα κακοκαιρίας μέχρι και τα μέσα του μήνα, οπότε και φαίνεται να αλλάζει η κυκλοφορία προς το καθαρά... φθινοπωρινό.



Μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου οι καιρικές συνθήκες στο σύνολο της χώρας θα είναι καλές, ελλείψει βαρομετρικών χαμηλών ικανών να περάσουν πάνω από την Ελλάδα και να προκαλέσουν φαινόμενα. Συννεφιές καθαρά σε τοπικό επίπεδο και σχετικά ζεστός καιρός, αφού η θερμοκρασία μέχρι και τα μέσα του μήνα θα διατηρηθεί σε επίπεδα από 30 έως και 35 βαθμούς.

Απότομη πτώση της θερμοκρασίας -σύμφωνα με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία- αναμένεται από τα μέσα του μήνα.

Σύμφωνα λοιπόν με τα προγνωστικά στοιχεία, θα υπάρξουν περιοχές όπου η πτώση της θερμοκρασίας μέσα σε δύο 24ωρα θα ξεπεράσει και τους 15 βαθμούς Κελσίου.

Ως προς τα φαινόμενα, από τις 15 και μετά διαφαίνεται, αλλαγή στην κυκλοφορία με διαδοχικά βαρομετρικά συστήματα να περνάνε πλέον από την Ελλάδα.

Και με τα σημερινά στοιχεία φαίνεται το διήμερο 16-17 να είναι το πρώτο -πραγματικά φθινοπωρινό- με γενικευμένες βροχές που φαίνεται να επηρεάζουν και την Αργολίδα και θερμοκρασία στα φυσιολογικά, ίσως και λίγο πιο χαμηλά για την εποχή, επίπεδα.

Πηγή: dokari.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ