ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Γιώργος Τόμπρας και Παναγιώτης Ψυχογυιός στο Δ.Σ. του Αργειακού Έσπερου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:14:00 μ.μ. | | |
Γιώργος Τόμπρας και Παναγιώτης Ψυχογυιός στο Δ.Σ. του Αργειακού Έσπερου
Ο Γιώργος Τόμπρας και ο Παναγιώτης Ψυχογυιός, μετά την περσινή επιτυχημένη κοινή τους διαδρομή στην Ακαδημία Άργους, αποτελούν τους διοικητικούς υπεύθυνους του ανδρικού τμήματος του Αργειακού Έσπερου Β.C.

Ο Παναγιώτης Ψυχογυιός δημιούργησε το 2017 την Ακαδημία Άργους, μια παρέα φίλων που, χρόνο με το χρόνο, κάνοντας βήματα προόδου, έφτασε πέρυσι ένα βήμα πριν την άνοδο στην Α1. Το καλοκαίρι πήρε την πρωτοβουλία για την έναρξη των συζητήσεων και εν τέλει της συνένωσης των δύο σωματείων Ακαδημίας και Αργειακού Έσπερου, στη λογική «η ισχύς εν τη ενώσει» στο Αργειακό μπάσκετ.

Ο Γιώργος Τόμπρας το 2017 οδήγησε τον Άτλα σε μια επιτυχημένη πορεία μέχρι τα playoffs της Α2 ΕΣΚΑΚ και την επόμενη χρονιά στα Μέθανα, που τελικά ανέβηκαν στην Α1. Από πέρυσι αποτέλεσαν δίδυμο με τον Παναγιώτη Ψυχογυιό στη διοίκηση της Ακαδημίας, φτιάχνοντας ακόμα μια ανταγωνιστική ομάδα στα δρώμενα της περιοχής .

Οι διοικητικές τους ικανότητες και η ανιδιοτελής προσφορά τους στο μπάσκετ της Αργολίδας, θα είναι για άλλη μια φορά κομβικό σημείο για την επίτευξη των φετινών στόχων του Αργειακού Έσπερου Β.C.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ