ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου ζητά η "Δυνατή Πόλη Ξανά" για την πυρκαγιά στις Μυκήνες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:36:00 π.μ. | |
Άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου ζητά η "Δυνατή Πόλη Ξανά" για την πυρκαγιά στις Μυκήνες
Με αφορμή την προχθεσινή πυρκαγιά στον Αρχαιολογικό Χώρο των Μυκηνών, από την οποία κινδύνευσε ο Αρχαιολογικός χώρος και το Μουσείο των Μυκηνών, ζητούμε την άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους – Μυκηνών, προκειμένου να συζητήσουμε και να ζητήσουμε την άμεση αποκατάσταση των ζημιών, την εκπόνηση προγράμματος του ΥΠ.ΠΟ. για την συντήρηση και ανάδειξη του Αρχαιολογικού Χώρου των Μυκηνών, καθώς και την κατασκευή ενός πλήρους, σύγχρονου συστήματος πυρόσβεσης όντος του Αρχ. Χώρου.

Θεωρούμε ότι είναι αναγκαίο να υπάρξει άμεσα ένας προγραμματισμός καθαρισμών και αρχαιολογικών έργων σε όλα τα αρχαιολογικά μνημεία που βρίσκονται στον Δήμο Άργους Μυκηνών, προκειμένου να μην ξαναζήσουμε τέτοιες καταστάσεις, όπως η προχθεσινή.

Στην κατεύθυνση αυτή, ο Δήμος Άργους - Μυκηνών θα πρέπει, μετά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, να καταθέσει την δική του ολοκληρωμένη πρόταση προς το ΥΠ.ΠΟ., θέτοντας το ενώπιον των ευθυνών του, μιας και οι Μυκήνες αποτελούν παγκόσμιο κέντρο ιστορικής αναφοράς.

Παρακαλούμε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να κληθούν, τόσο η Διευθύντρια Αρχαιοτήτων Αργολίδας, όσο και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής, προκειμένου να ακούσουμε τις απόψεις τους .



Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι:

1. Χειβιδόπουλος Τάσσος

2. Γαλάνης Γιάννης

3. Θωμόπουλος Πέτρος

4. Ρούσου Βαλεντίνα

5. Κουγιά Γεωργία

6. Γκαρκάσουλας Κώστας

7. Κούρος Λουκάς

8. Χαρτοφύλλης Νίκος

9. Δελογιάννης Γιώργος

10. Δημάκη Σοφία

11. Μποζιονέλος Τάσος

12. Νενεκούμης Χάρης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ