ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Αργολίδα: Δράσεις για γονείς μαθητών από το Κέντρο «Ελπίδα Ζωής»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:32:00 π.μ. | | |
Αργολίδα: Δράσεις για γονείς μαθητών από το Κέντρο «Ελπίδα Ζωής»
Για μια ακόμα χρονιά το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αργολίδας «Ελπίδα Ζωής» σχεδιάζει δράσεις που απευθύνονται σε γονείς μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Σε αυτήν την χρονική στιγμή προγραμματίζονται τρία Βιωματικά Εργαστήρια, με διαφορετικές θεματολογίες, που θα λειτουργούν σε διαφορετικές μέρες της εβδομάδας: 
-«Ας μιλήσουμε για τα παιδιά μας»: στο Εργαστήριο θα συζητηθούν θέματα που σχετίζονται με την ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και των επικοινωνιακών δεξιοτήτων στα παιδιά, καθώς και ενθάρρυνση για την έκφραση και διαχείριση των συναισθημάτων. Αφορά γονείς παιδιών Δημοτικού και συντονιστής θα είναι η Βασιλική Γεωργιλά –Κοινωνική Λειτουργός.

-«Πως μπορώ να μιλήσω στο παιδί μου για το κάπνισμα»: στο Εργαστήριο θα συζητηθούν θέματα που σχετίζονται με την πρόληψη της έναρξης του καπνίσματος. Αφορά γονείς παιδιών και εφήβων και συντονιστής θα είναι η Δέσποινα Μάρκου- Κοινωνική Λειτουργός. 

-«Το διαδίκτυο ασφαλώς στην οικογένεια μας»: στο Εργαστήριο θα συζητηθούν θέματα που σχετίζονται με την ασφαλή χρήση του Διαδικτύου, τον εθισμό και τις συμπεριφορές υψηλού ρίσκου. Αφορά γονείς παιδιών και εφήβων και συντονιστές θα είναι η Αγγελική Μπαβέλλα- Ψυχολόγος και η Ιωάννα Καββεζού- Κοινωνική Λειτουργός

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ