ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Σοκάρει υπόθεση με νεκροθάφτη παιδόφιλο στη Ρόδο - Αδιανόητα όσα έγραφε στο facebook

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:21:00 π.μ. | | |
Σοκάρει υπόθεση με νεκροθάφτη παιδόφιλο στη Ρόδο - Αδιανόητα όσα έγραφε στο facebook
Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου θα καθίσει την 5η Οκτωβρίου 2020 ένας 65χρονος Αγγλος με καταγωγή από το Νewcastle, που διέμενε στις Καλυθιές, ο οποίος κρίθηκε πρωτοδίκως ένοχος για προμήθεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας κατ’ εξακολούθηση και για απόκτηση επαφής και προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου νεώτερου των 15 ετών. 

Του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 11 ετών και χρηματική ποινή ύψους 100.000 ευρώ.

Η έρευνα για την υπόθεση ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2012, όταν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών διαβιβάστηκε έγγραφο της Interpol της Μεγάλης Βρετανίας.

Mε αναρτήσεις του στο διαδίκτυο ισχυρίστηκε ότι στο παρελθόν είχε ασελγήσει σε δύο ανήλικα κορίτσια, εκ των οποίων η μια είναι κόρη του αλλά και ότι βρίσκεται στη Ρόδο και φωτογραφίζει γυμνά παιδιά στην παραλία.

Είχε υποστηρίξει επίσης σε συνομιλίες του μέσω του διαδικτύου ότι είχε εγκαταλείψει την Αγγλία διότι είχε εντοπιστεί να κακοποιεί την επτάχρονη κόρη της πρώην φίλης του. 

Εντοπίστηκε το ηλεκτρονικό αποτύπωμα του 61χρονου και την 10η Ιανουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς αιφνίδιος έλεγχος στην οικία του και κατασχέθηκαν ένας φορητός υπολογιστής, δύο εξωτερικοί σκληροί δίσκοι και ένας ψηφιακός δίσκος.

“Όταν ήμουν νεκροθάφτης…”

Από έρευνα στα κατασχεθέντα αντικείμενα, που ολοκληρώθηκε το 2015, προέκυψε ότι υπήρχαν μεταξύ των πειστηρίων, 64 αρχεία εικόνας με πορνογραφία ανηλίκων, 33 αρχεία εικόνας τα οποία απεικονίζουν ημίγυμνα ανήλικα άτομα κι ότι είχε επισκεφθεί τους επίμαχους λογαριασμούς στο κοινωνικό δίκτυο facebook.

Σε δύο λογαριασμούς στο yahoo messenger βρέθηκαν μηνύματα στα οποία αναφέρει μεταξύ άλλων την επιθυμία του να συνευρίσκεται ερωτικά με ανήλικα παιδιά, δηλώνει ότι είχε συνευρεθεί ερωτικά με τρία ανήλικα παιδιά ηλικίας 3, 5 και 7 ετών αλλά και με το νεκρό σώμα ενός 9χρονου κοριτσιού στο διάστημα που εργαζόταν ως νεκροθάφτης!

Σε λογαριασμό του στο yahoo messenger έλαβε εξάλλου 7 αρχεία εικόνας 4 εκ των οποίων είναι παιδική πορνογραφία και 3 με ανήλικα ημίγυμνα παιδιά. Βρέθηκε επίσης και λογαριασμός στο δίκτυο skype με δύο συνθηματικά ονόματα στο ένα εκ των οποίων υπήρχε πλήθος άμεσων ηλεκτρονικών μηνυμάτων στα οποία ο χρήστης ζητά από γονείς ανήλικων παιδιών να εμφανίσουν τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια της ζωντανής συνομιλίας μέσω βιντεοκλήσης προκειμένου να αυνανιστεί μπροστά τους.

Απολογούμενος ενώπιον του δικαστηρίου αρνήθηκε ότι έχει αποπλανήσει ανήλικα παιδιά και ότι έχει προσβάλει την γενετήσια αξιοπρέπεια ανηλίκων υποστηρίζοντας ότι όλες οι συνομιλίες που είχε μέσω του υπολογιστή του με διάφορους άλλους χρήστες του internet ήταν προϊόντα της φαντασίας του. Σε ό,τι αφορά το πορνογραφικό υλικό με ανήλικα παιδιά που βρέθηκε στα κατασχεθέντα αρχεία στην οικία του, υποστήριξε ότι πρόκειται για φωτογραφίες που ήταν διαγραμμένες.

Πηγή: dimokratiki.gr

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ