ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Επιμνημόσυνη δέηση και "Γεύμα Αγάπης" σε απόρους στην μνήμη των πεσόντων Εφέδρων Αξιωματικών Αργολίδας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:49:00 π.μ. | |
 Επιμνημόσυνη δέηση και "Γεύμα Αγάπης" στην μνήμη των πεσόντων Εφέδρων Αξιωματικών Αργολίδας
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Αργολίδας, με σεβασμό στα μέτρα που ισχύουν πανελλαδικά από την Πολιτική Προστασία για την πανδημία του κορωνοϊού στην από 01/09/ 2020 συνεδρίασή του αποφάσισε:

1. Να ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις της 15ης /09/2020, για την εορτή του προστάτη των Εφέδρων Αξιωματικών Μεγαλομάρτυρος Αγίου Νικήτα.
2. Την ημέρα αυτή, Τρίτη 15/09/2020, ημέρα Τιμής και Μνήμης των Εφέδρων Αξιωματικών αντί των ακυρωθέντων εκδηλώσεων να ψαλεί Επιμνημόσυνη Δέησης για τους Πεσόντας και Θανόντας Εφέδρους Αξιωματικούς του Συνδέσμου και να προσφερθεί Γεύμα Αγάπης για τους απόρους στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου . Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσαν ο Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Αργολίδας αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Μιχαλόπουλος και ο εφημέριος του ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Ελευθέριος Μίχος.
Η αντιπροσωπεία του συνδέσμου Εφέδρων Αργολίδας επισκέφτηκε το χώρο όπου προετοιμάζεται το γεύμα των απόρων από τούς εθελοντές και τους ευχαρίστησε για την εργασία τους και την προσφορά τους .
Στην επιμνημόσυνη δέηση παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Χουντάλας Κωνσταντίνος και τα μέλη Διδασκάλου Σωκράτης και Κώστας Προκοπίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ