ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Κοινή προπόνηση των σκύλων έρευνας και διάσωσης Μεσσηνίας και Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:08:00 π.μ. | | | |
Την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 έγινε κοινή προπόνηση των σκύλων έρευνας και διάσωσης των παραρτημάτων της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μεσσηνίας με τον Ερμή του Γιάννη Τριάντου και Αργολίδας με τον Δία του Δουμένη Ιερόθεου καθώς και του προσωπικού σκύλου του εθελοντή Γιάννη Κονδράρου. 

Το παράρτημα Αργολίδας ευχαριστεί θερμά τον κύριο Γιάννη διότι, με τις γνώσεις του πάνω στους σκύλους έρευνας και διάσωσης, βοήθησε τους σκύλους της ΕΟΔ να αποκτήσουν περισσότερες δεξιότητες. 
Για τις ανάγκες της εκπαίδευσης των σκύλων, τρεις εθελοντές διασώστες της Ε.Ο.Δ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ υποδύθηκαν τα "θύματα" μέσα σε κτίρια αλλά και σε ανοικτό πεδίο και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.
Η βοήθεια του κόσμου στην εκπαίδευση των σκύλων μας είναι πολύτιμη αλλά και αναγκαία για καλύτερα αποτελέσματα!
Ο Δίας για πρώτη φορά πήρε μέρος σε νυχτερινή εκπαίδευση σε ανοιχτό πεδίο και τα αποτελέσματα ήταν αρκετά ικανοποιητικά. Ευχαριστούμε το κατάστημα του κ. ΓΙΑΝΝΙΑ ΧΡΗΣΤΟΥ - ANIMALWORLD το οποίο παρέχει τις τροφές του Δία και διάφορα αξεσουάρ και το πρατήριο υγρών καυσίμων AVIN του κ. ΣΚΑΡΠΕΤΖΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ το οποίο κάλυψε τα καύσιμα για την μεταφορά του Δία στην Καλαμάτα για αυτή τη σημαντική συνάντηση τόσο για τον σκύλο όσο και για τον χειριστή του. 
Τέτοιου είδους συναντήσεις και εκπαιδεύσεις είναι σημαντικό να γίνονται τακτικά για να ήμαστε έτοιμοι όταν και αν μας ζητηθεί.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ