ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Σε καταλήψεις προχώρησαν μαθητές σε σχολεία της Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:08:00 π.μ. | | |
Σε καταλήψεις προχώρησαν μαθητές στην  Αργολίδα
Οι αντιδράσεις των μαθητών στα μέτρα του Υπουργείου Παιδείας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού συνεχίζονται, ενώ σήμερα Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου προστέθηκαν και σχολεία στην Αργολίδα.
Τα σχολεία υπό κατάληψη έχουν ξεπεράσει τα 700 σε όλη την Ελλάδα και σήμερα σε κατάληψη προχώρησαν οι μαθητές στο 1ο Γυμνάσιο Άργους (Μπουσουλοπούλειο) και οι μαθητές στο σχολικό συγκρότημα του 1ου ΕΠΑΛ και του 3ου Λυκείου Άργους. 
Νωρίς το πρωί δημιουργηθηκε κυκλοφοριακό στο κέντρου του Άργους καθώς κάποιοι μαθητές τοποθέτησαν κάδους στη μέση του δρόμου, που σύντομα όμως απομακρύνθηκαν και η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε. 
Κυκλοφοριακό δημιουργηθηκε νωρίς το πρωί και στην επαρχιακή οδό Ναυπλίου - Άργους στο ύψος του ΕΠΑΛ και του 3ου Λυκείου Άργους από συγκεντρωμένους μαθητές που απομακρύνθηκαν από την αστυνομία. 
Σύμφωνα με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας δεν έχει οριστικοποιηθεί ο αριθμός των σχολείων που τελούν υπό κατάληψη στην Αργολίδα και πιθανόν να είναι περισσότερα, αλλά αυτό θα γίνει γνωστό αργότερα μέσα στην ημέρα και μετά το πέρας των γενικών συνελεύσεων.
Το Υπουργείο Παιδείας εκφράζει την ανησυχία του για τις χαμένες ώρες μαθημάτων, αλλά και για τη δημόσια υγεία, αφού, όπως λέει, στις καταλήψεις τα παιδιά συνωστίζονται. 









ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ