ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Οι πρώτες εικόνες του Ιανού πάνω από την Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:05:00 μ.μ. | |

Η πρώτη εικόνα του Ιανού πάνω από την ΑργολίδαΟ Ιανός όπως προέβλεψαν και οι μετεωρολόγοι βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου πάνω από την Αργολίδα με έντονες βροχοπτώσεις.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από το απόγευμα, ενώ μέχρι στιγμής δεν εχουν παρατηρηθεί προβληματα στην περιοχή μας.

Πολύ μεγάλα τα ύψη βροχόπτωσης από τον «Ιανό» χθες και σήμερα σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου

Στην Καρδίτσα (188 χιλιοστά) και στο Μουζάκι Καρδίτσας (158 χιλιοστά) σημειώθηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης κατά τη διάρκεια της Παρασκευής, σύμφωνα με το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr. Ακολούθησαν χθες η Μυρίκη Καρπενησίου (138), η Λαμία (133) και η Γαβαλού Αιτωλοακαρνανίας (121 χιλιοστά).

Σήμερα, στο πρώτο μισό του Σαββάτου, η περισσότερη βροχή φαίνεται να έχει πέσει στο Πολύδροσο Φωκίδας (96 χιλιοστά), στη Σέττα Ευβοίας (95), στην Αμφίκλεια (80) και στο Καρπενήσι (75). Όμως, λόγω των διακοπών ρεύματος, αρκετοί σταθμοί του Αστεροσκοπείου, όπως αυτοί στη Λαμία, στο Μουζάκι και στην Καρδίτσα είναι πλέον εκτός σύνδεσης, με αποτέλεσμα οι βροχές που παρουσιάζονται σήμερα, να είναι μικρότερες των πραγματικών, σύμφωνα με το meteo.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ