ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Άλλη μια νίκη από την Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των Πλειστηριασμών στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:54:00 π.μ. | |
Χάριν της άμεσης κινητοποίησης και της άψογα αλληλέγγυας νομικής υποστήριξης το… ενωτικό κίνημα κατά των πλειστηριασμών πέτυχε άλλη μια νίκη στο Ναύπλιο. 

Συγκεκριμένα:

Στη μία το μεσημέρι της Τρίτηςς 8 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση, στην Εθνική Τράπεζα Ναυπλίου, κατά του πλειστηριασμού πρώτης και μοναδικής κατοικίας δημοτικού υπαλλήλου. 

Η πίεση που ασκήθηκε οδήγησε την ΕΤΕ να ανακοινώσει ότι αναστέλλει τον πλειστηριασμό και πως θα διαπραγματευθεί με το δανειολήπτη καλύτερους όρους κτλ., κάτι που δεν έκανε όλο το προηγούμενο διάστημα. 

Να σημειωθεί ότι ο δανειολήπτης είχε προσπαθήσει στο παρελθόν να έρθει σε εξωδικαστικό διακανονισμό με την ΕΤΕ, αλλά οι όροι που έθετε ήταν απαγορευτικοί λόγω της οικονομικής του κατάσταση.

Στη χθεσινή αγωνιστική δράση, ήταν όλοι εκεί: η Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασμών, που ανακοίνωσε την κινητοποίηση, με επικεφαλής την Τόνια Κατερίνη, μέλη του ΜΕΤΑ, με επικεφαλής το Γρηγόρη Καλομοίρη, του Σωματείο Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας, το οποίο και απηύθυνε κάλεσμα για τη συγκέντρωση, καταγγέλλοντας την «ανάλγητη επίθεση της Εθνικής Τράπεζας», με τον αντιπρόεδρο, Σωτήρη Κωνσταντινίδη, της τοπικής ΛΑΕ, με επικεφαλής τον τέως δημοτικό σύμβουλο Ναυπλίου, Παντελή Κοκκινόπουλο, της Λαϊκής Συσπείρωσης Ναυπλίου, με επικεφαλής το δημοτικό σύμβουλο, Κώστα Γκόνη, η περιφερειακή παράταξη Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου, με τους περιφερειακούς συμβούλους Πελοποννήσου, Δημήτρη Βασιλείου και Δημοσθένη Δρούγκα. 

Και φυσικά, δεν μπορεί να παραβλεφθεί το γεγονός της αλληλεγγύης που έδειξαν οι πολίτες και οι υπάλληλοι του Δήμου Ναυπλιέων, αλλά και της Δημοτικής Αρχής, εκπρόσωπος της οποίας ήταν στη συγκέντρωση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ