ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Ευχαριστήρια επιστολή στο Νοσοκομείο Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:34:00 μ.μ. | |
Ευχαριστήρια επιστολή στο Νοσοκομείο Ναυπλίου
Επειδή τα καλά πρέπει να λέγονται. Στις 08-09-2020 μαζί με την σύζυγο μου Μ.Μ. μεταβήκαμε στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου και συγκεκριμένα στην Μαιευτική Κλινική καθώς προ ολίγου στο ιατρείο ιδιώτη ιατρού που παρακολουθούσε την πορεία της εγκυμοσύνης της, διαπιστώσαμε ότι δυστυχώς η καρδιά είχε σταματήσει να χτυπάει.

Επειδή η παλιότερη εμπειρία που έχουμε από το συγκεκριμένο Νοσοκομείο κ την συγκεκριμένη κλινική είναι η καλύτερη και παρά το γεγονός ότι έχουμε ιδιωτική ασφάλιση κ θα μπορούσαμε να πάμε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, προτιμήσαμε το δημόσιο νοσοκομείο που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα.

Το περιστατικό αντιμετωπίστηκε άμεσα επιτυχώς, αφού προηγουμένως έγινε λήψη δείγματος για τον ιό COVID-19.

Πράγματι η επέμβαση έγινε με απόλυτη επιτυχία και πλέον η σύζυγος αναρρώνει στο σπίτι μας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό της Μαιευτικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Ναυπλίου για την επαγγελματική και ανθρώπινη συμπεριφορά τους. 

Το χειρουργό μαιευτήρα κ.Γκοτζαγεωργίου και την αναισθησιολόγο κα Παρασκευά που με την επιστημονική τους κατάρτιση έφεραν σε πέρας επιτυχώς τη χειρουργική επέμβαση. 

Το νοσηλευτικό προσωπικό, την κα.Σακαγιαννη και φυσικά τον διοικητή του Νοσοκομείο κ. Βασιλόπουλο γιατί την τέλεια δουλειά που έχει κάνει, ειδικά στις δύσκολη εποχή που διανύουμε. Πάντα με χαμόγελο και έτοιμοι να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη μας. 

Όλοι μα όλοι γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό είναι άνθρωποι με Α κεφάλαιο.

Σας ευχαριστώ και πάλι και σας συγχαίρω όλους.

Θ.Π
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ