ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Παράταση για τις εγγραφές στην Τουριστική Σχολή ΙΕΚ Πελοποννήσου στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:39:00 π.μ. | | | |
Παράταση για τις εγγραφές στην Τουριστική Σχολή ΙΕΚ Πελοποννήσου στο Άργος
Παράταση έως και την Παρασκευή 2/10/2020 δόθηκε από το Υπ Τουρισμού για τις εγγραφές των επιτυχόντων Α κατανομής για φοίτηση στο εκπαιδευτικό έτος 2020-2021 της Τουριστικής Σχολής ΙΕΚ Πελοποννήσου στο Άργος. 

Οι υποψήφιοι που είναι επιτυχόντες και έχουν ενημερωθεί μέσω μέιλ , υποβάλλουν στο ΙΕΚ επιτυχίας τους τα παρακάτω: - εκτυπωμένη αίτηση από το σύστημα & - όλα τα δικαιολογητικά που αποτύπωσαν κατά την αρχική τους αίτηση ηλεκτρονικά σύμφωνα με την παρ. 5 της Προκήρυξης. 

Η γραμματεία των ΙΕΚ θα προβεί σε έλεγχο ορθότητας των δηλωθέντων μορίων του καταρτιζόμενου-νης , όπως φαίνονται στην αίτησή του/της , σε αντιπαραβολή με τα προσκομιζόμενα δικαιολογητικά. Αν υπάρξει αναντιστοιχία κατά τον έλεγχο θα καταχωρηθεί στο σύστημα και ο υποψήφιος δεν θα εγγραφεί και θα περάσει αυτομάτως στην Β κατανομή. 

Η αίτηση εγγραφής υποβάλλεται είτε από τους ίδιους τους υποψηφίους-ιες είτε μέσω εξουσιοδοτημένου προσώπου με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής από αρμόδια αρχή. Σε περίπτωση μη έγκαιρης προσέλευσης έως την 2/10/2020 για εγγραφή στο ΙΕΚ εισαγωγής, οι επιτυχόντες χάνουν το δικαίωμα εγγραφής. 

Οι υποψήφιοι που θέλουν να αλλάξουν από πρωινό σε απογευματινό η αντίστροφα θα ολοκληρώσουν πρώτα την εγγραφή τους κατόπιν θα καταθέσουν αίτηση με τους λόγους στον Δ/ντή του ΙΕΚ ώστε να εγκριθεί αν και εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις στο τμήμα που επιθυμούν. 

Υποψήφιοι που δεν έχουν λάβει κάποιο μέιλ μέχρι σήμερα για την επιτυχή κατάταξή τους θα περιμένουν την λήξη των εγγραφών ώστε μετά την 2η /10/2020 να περάσουμε στην Β φάση της κατανομής επιλαχόντων. Προφανώς θα υπάρξει και Γ κατανομή επιλαχόντων ώστε να συμπληρωθούν όλα τα τμήματα της σχολής εφόσον οι αιτήσεις που έχουν κατατεθεί είναι σε πλήθος αρκετές. 

Για την φετινή χρονιά στο Εκπαιδευτήριό μας στο Κωνσταντοπούλειο Μέγαρο στο Άργος θα λειτουργήσουν πρωινά και απογευματινά τμήματα για αποφοίτους λυκείου στις παρακάτω ειδικότητες: 

• Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας” (πρωινό & απογευματινό ) 
• Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας” ( πρωινό & απογευματινό) 
• Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τουρισμό” (απογευματινό ) με κατεύθυνση στην λειτουργία του Τουριστικού πρακτορείου και στην διοργάνωση Συνεδρίων 
• (ωράρια μαθημάτων : πρωινό 8.30- 13.00 & απογευματινό 14.15- 19.00) 

Για πληροφορίες επίσης μπορούν να αντλούν οι ενδιαφερόμενοι και στα τηλ της σχολής 27510 20115 & 20127 & στο email: iekpel@mintour.gr 

Δ/ΝΤΗΣ: ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ