ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Ναύπλιο: Νέο ξεκίνημα για τις Ακαδημίες μπάσκετ του Οίακα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:42:00 μ.μ. | | | |
Ναύπλιο: Νέο ξεκίνημα για τις Ακαδημίες μπάσκετ του Οίακα
Μετά από μια τριετή συνεργασία με τη ΔΟΞΑ ΑΓ.ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ και συγκεκριμένα τη λειτουργία του αναπτυξιακού προγράμματος ΟΙΑΞ-ΔΟΞΑ που έφερε πολύ θετικά αποτελέσματα, ο Σύλλογος μας Οίαξ ΑΟ Ναυπλιου αποφάσισε να κάνει ένα νέο Ξεκίνημα με σκοπό τη δημιουργία νέων τμημάτων αγοριών και κοριτσιών αρχής γενομένης από τη χρονιά που ακολουθεί.

Ευχαριστούμε θερμά τον Κώστα Τοκατλίδη, την Κική Νάσιου και το Θωμά Πέττα για τη συνεργασία και τη συμβολή τους να μεγαλώσει ο σύλλογός μας.

Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της Ακαδημίας μπάσκετ του Οίακα και ενημερώνουμε γονείς και παιδιά πως από την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 ξεκινάνε οι εγγραφές για αγόρια και κορίτσια από 9 ετών και μεγαλύτερα που θα στελεχώσουν τα προ αγωνιστικά και αγωνιστικά μας τμήματα.

Τα αγωνιστικά τμήματα των αγοριών παιδικό και εφηβικό έχουν ήδη ξεκινήσει τις προπονήσεις τους. Τα υπόλοιπα τμήματα που θα δημιουργηθούν θα ξεκινήσουν τη δράση τους από Τέταρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020.

Υπεύθυνος προπονητής των υπολοίπων νεοσύστατων τμημάτων αναλαμβάνει ο Μιχάλης Πελεκάνος, ο οποίος μαζί με τον Χάρη Κουλουριώτη θα έχουν και την πλήρη ευθύνη για τη λειτουργία των ακαδημιών μας!

Παραμένουν ως:

Υπεύθυνος Φυσικής Κατάστασης όλων των τμημάτων ο Γυμναστής του ανδρικού και γυναικείου μας Γιώργος Παπούλιας, ως Προπονητής του εφηβικού ο Λευτέρης Κοκκάλας και του παιδικού ο Διαμαντής Φιλίνης.

Τέλος για τα τμήματα κοριτσιών ενεργό ρόλο θα έχει και ο προπονητής του γυναικείου τμήματος Βαγγέλης Τσοτσόκος.

Πληροφορίες και Εγγραφές στα γραφεία του Συλλόγου μας στο Κολυμβητήριο Ναυπλίου από Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου τις παρακάτω ώρες...

Παρασκευή 14.00 έως 18.00

Σάββατο 11.00 έως 13.00

Δευτέρα και Τρίτη 16.00 έως 18.00

Τηλεφωνο επικοινωνίας 6940507104

Ελάτε κοντά μας να διασκεδάσουμε παίζοντας μπάσκετ γιατί ...

...Είμαστε Όλοι Μαζί...Οίακας!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ