ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Αργολίδας και Ιερέων στις υπό ανακατασκευή κατασκηνώσεις του Φαρμακά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:58:00 π.μ. | | | |
Επίσκεψη του Μητροπολίτη Αργολίδας και Ιερέων στις κατασκηνώσεις του Φαρμακά
Επίσκεψη στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος στον Φάρμακα Αργολίδος που βρίσκονται υπό ανακατασκευή πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος μαζί με κληρικούς τ της Μητροπόλεως και τις οικογένειές καθώς και άλλα στελέχη την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020. Από τον Δήμο Άργους-Μυκηνών παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Γκαβούνος και ο Τοπικός Σύμβουλος κ. Ανδρέας Σαρρής.
Είναι γνωστό πως μετά από την παραχώρηση των κατασκηνώσεων τα τελευταία χρόνια από τον Δήμο Άργους- στην Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νεκτάριος καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το επόμενο καλοκαίρι να υποδεχθούν τα παιδιά και τους νέους της Αργολίδος. 
Χτισμένες σε υψόμετρο 1050μ. μέσα σ’ ένα θαυμάσιο ελατοδάσος, οι κατασκηνώσεις ανακαινίζονται μ΄ όλες τις σύγχρονες και νόμιμες προδιαγραφές. Ο Μητροπολίτης κ. Νεκτάριος ξενάγησε όλους στο χώρο της κατασκήνωσης, τους μίλησε για τα έργα που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια, τα σχέδια και τις προοπτικές που ανοίγονται για τα νέα παιδιά. 
Όλοι όσοι παραβρέθηκαν έμειναν κατενθουσιασμένοι και ευχήθηκαν σύντομα τα έργα να ολοκληρωθούν ώστε τα νέα παιδιά να αποκτήσουν το δικό τους χώρο, όπου θα ψυχαγωγούνται, και θα μαθαίνουν να ζουν κοινοτικά, μέσα στη χάρη και την αγκαλιά του Θεού.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ