ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Αργολίδα: Παραλία Λεπίτσα με άρωμα Καραϊβικής στην... Ερμιονίδα!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:48:00 π.μ. | | |
 Αργολίδα: Παραλία Λεπίτσα με άρωμα Καραϊβικής στην... Ερμιονίδα!!!
 Τώρα είναι η καλύτερη εποχή για μπάνιo, διακοπές ή ένα χαλαρωτικό τριήμερο σε έναν κοντινό προορισμό. Η Αργολίδα δε σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει με τις ομορφιές της! Γνωρίστε τη Λεπίτσα, μια υπέροχη παραλία με άρωμα Καραϊβικής!

Πού βρίσκεται η Λεπίτσα

Η Λεπίτσα είναι μια όμορφη παραλία της Αργολίδας, η οποία θεωρείται μια από τις ομορφότερες παραλίες στην Ερμιονίδα. Απέχει μόλις 1,5 χλμ από το γραφικό οικισμό της Κοιλάδας προς τα δυτικά.Λευκή άμμος, διάφανα νερά και βλάστηση συνθέτουν το πανέμορφο σκηνικό της Λεπίτσας.
Είναι μια πανέμορφη αμμουδιά πνιγμένη στο πράσινο με υπέροχα σχετικά ζεστά και ρηχά νερά.
Είναι πολύ δημοφιλής στους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής και ιδανική για οικογένειες με παιδιά. Τα καταγάλανα γαλήνια νερά σε συνδυασμό με τη λευκή άμμο και τη βλάστηση γύρω συνθέτουν ένα τοπίο μοναδικό.
Η παραλία είναι εν μέρει οργανωμένη με beach bar, ξαπλώστρες με ομπρέλες, ντουζιέρες, κλπ. Επίσης, κοντά παραλία θα βρείτε υπέροχα εστιατόρια και ψαροταβέρνες όπου μπορείτε να απολαύσετε την τοπική κουζίνα και φρέσκο ψάρι. Δοκιμάστε τη εστιατόριο-καφέ “Λεπίτσα” για μοναδικές γεύσεις. Επίσης, κοντά στην παραλία μπορείτε να βρείτε και ξενοδοχεία όπως το Lepitsa Sunset.
Αν δεν έχετε επισκεφτεί ακόμα την παραλία Λεπίτσα, σας συμβουλεύουμε να το κάνετε άμεσα!

Φώτο: lepitsa-sunset.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ