ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Ι. Μαλτέζος: Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους βοήθησαν για το ΕΕΕΕΚ Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:47:00 μ.μ. | |
Ι. Μαλτέζος: Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους βοήθησαν για το ΕΕΕΕΚ Ερμιονίδας
Η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Σοφία Ζαχαράκη εγκαινίασε χθες το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στην Ερμιονίδα, όπου θα φοιτήσουν οι απόφοιτοι του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου της περιοχής.
Υπάρχουν ήδη εγγραφές 9 μαθητών από Ερμιονίδα και Σπέτσες που θα μπορούν να συνεχίσουν απρόσκοπτα την εκπαίδευσή τους και δεν θα χρειαστεί να μετακινούνται καθημερινά στο Ναύπλιο για τα 6 χρόνια που θα διαρκεί η φοίτησή τους. 
Στους αποφοίτους τους χορηγείται πτυχίο με επαγγελματικά δικαιώματα και δικαίωμα εγγραφής στις Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης ειδικής αγωγής. 
Αξίζουν συγχαρητήρια στην Υφυπουργό για το ότι επέσπευσε την ίδρυση του σχολείου σε διάστημα λίγων μηνών, στο Δήμαρχο Γιάννη Γεωργόπουλο που επέμεινε και πίεσε για το σημαντικό αυτό έργο, το Γιάννη Ανδριανό που βοήθησε αποφασιστικά και βεβαίως στην κα Λίτα Λιβανού που χρηματοδότησε την ίδρυση του σχολείου. 
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στα παιδιά του Γενικού Λυκείου που αγκάλιασαν τα παιδιά που θα φοιτούν στο νέο αυτό σχολείο.

Ιωάννης Μαλτέζος
Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ