ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΚΑΦΕΣ - ΣΦΟΛΙΑΤΕΣ

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Γιώργος Χαλκίδης για Διομήδη Άργους: Βαδίζουμε σε σωστό δρόμο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:24:00 π.μ. | | | |
Γιώργος Χαλκίδης για Διομήδη Άργους: Βαδίζουμε σε σωστό δρόμο
Την αποτίμηση των αγώνων που έδωσαν οι Λύκοι στο 1ο Διεθνές Τουρνουά Χάντμπολ “Ανδρέας Παπασταμάτης” που διοργάνωσε η Α.Ε.Κ. έκανε ο προπονητής του Διομήδη Άργους Γιώργος Χαλκίδης που μας δήλωσε:

«Ξεκινήσαμε με έναν πολύ δύσκολο αγώνα αντιμετωπίζοντας την Α.Ε.Κ., στον οποίο δεν εμφανιστήκαμε όπως θα έπρεπε και σύμφωνα με τις δυνατότητες μας. Κάναμε πάρα πολλά λάθη τα οποία εκμεταλλεύτηκε στο ακέραιο η Α.Ε.Κ. Στη συνέχεια είχαμε τον αγώνα με την πολύ ισχυρή Πέλιστερ, ομάδα με παραστάσεις από Champions League και Seha League, μια ακόμα πρόκληση για εμάς. Τα παιδιά μου εμφανίστηκαν βελτιωμένα σε σχέση με τον πρώτο αγώνα και σταθήκαμε ανταγωνιστικοί για αρκετό διάστημα του αγώνα. Παρά την ήττα η αντίδραση που έβγαλαν και ο περιορισμός των λαθών δείχνει πως βαδίζουμε σε σωστό δρόμο.

Η βελτίωση συνεχίστηκε και στον τρίτο αγώνα με την Ανόρθωση που έχει δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο με παίκτες που αγωνίζονται στις Εθνικές Ελλάδας και Κύπρου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το πρόσωπο που παρουσίασαν τα παιδιά, παρά τις πολλές μας απουσίες λόγω τραυματισμού των Τζίμπουλα (η ακριβής κατάσταση του θα διαπιστωθεί αύριο) και Τσιγαρίδα καθώς και του Τσάκαλου που παρουσιάζεται για να υπηρετήσει τη θητεία του. Αγωνίστηκαν με πολύ πάθος και δύναμη σε άμυνα κ επίθεση. Κυνήγησαν κάθε φάση βγάζοντας ενέργεια και είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη μας, τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια που άφησαν στην άκρη την κούραση από τους αγώνες και τα ταξίδια και τις απουσίες.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την Α.Ε.Κ. για τη δυνατότητα που είχαμε να αγωνιστούμε σε ένα τόσο δυνατό τουρνουά. Διανύουμε μια πολύ δύσκολη περίοδο στην πατρίδα μας, που λόγω της κατάστασης που επικρατεί είναι περιορισμένη η δυνατότητα να διεξαχθούν πολλά φιλικά. Θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους ομαλά, με υγεία πάνω από όλα και να έχουμε ένα καλό Πρωτάθλημα.»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ