ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Ναύπλιο Επόμενη Μέρα: Αυτοί που καθυστερούν την αναγέννηση του πάρκου Κολοκοτρώνη θα λογοδοτήσουν στην κοινωνία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:09:00 μ.μ. | | |
Ναύπλιο Επόμενη Μέρα: Αυτοί που καθυστερούν την αναγέννηση του πάρκου Κολοκοτρώνη θα λογοδοτήσουν στην κοινωνία
"Με αφορμή την ακύρωση της απόφασης για την έγκριση της μελέτης του πάρκου Κολοκοτρώνη, ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ακριβώς περί τίνος πρόκειται έτσι ώστε κάποιοι να μην τον παραπληροφορούν σε μόνιμη βάση.

Το να καταφεύγουν οι ίδιοι και οι ίδιοι κάθε φορά στο γράμμα του νόμου ή ακόμα και σε μικρότερη αιτία από αυτό, για να ακυρώσουν ή να καθυστερήσουν έργο που θα οδηγήσει στην αναγέννηση του πάρκου και στην ανάδειξή του, είναι κατακριτέο.

Ως δημοτική αρχή είναι σίγουρο ότι θα ξεπερνάμε συνέχεια τα εμπόδια που ορισμένοι θέτουν έτσι ώστε η επόμενη μέρα να είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη!

Το να πανηγυρίζει κάποιος γιατί καθυστερούν πεντέμισι χιλιάδες φυτεύσεις (θάμνοι , δέντρα, λουλούδια) στο πάρκο Κολοκοτρώνη (τόσες προβλέπει η φυτοτεχνική μελέτη) ή καθυστερούν οι αλλαγές στο σύστημα άρδευσης (η επισκευή του προϋποθέτει σκάψιμο και ξήλωμα μεγάλου κομματιού) ή καθυστερεί η αντικατάσταση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού ή στην αλλαγή των φωτιστικών σωμάτων (με νέες φωτοτεχνικές μελέτες ξεχωριστά για τον φωτισμό αδριάντα και πάρκου) μόνο σε σενάρια ψεκασμένων παραπέμπει.

Ζυμωμένοι σε συνθήκες κρίσεων οικονομικών , κοινωνικών , ανθρωπιστικών και υγειονομικών το πέρασμα εμποδίων μας έγινε δεύτερη φύση.

Η αναγέννηση του πάρκου μας, με όλο το σεβασμό που αρμόζει στην ιστορικότητα και στις μνήμες του τόπου, είναι η απάντηση σε αυτούς που οι μικροπολιτικές τους εμμονές τους σπρώχνουν σε υπόγειες διαδρομές για να δημιουργήσουν προσχώματα και δυσκολίες.

Εμείς δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε καθημερινά για το καλύτερο του Δήμου μας και μαζί με όλους τους δημότες θα ζήσουμε την ιστορική αναγέννηση του κεντρικού μας πάρκου.

Τα εμπόδια είναι μόνο για να τα προσπερνάμε.

ΥΓ1:Σεβόμαστε τις αποφάσεις των οργάνων άσχετο αν ο αντίλογος είναι πολύ σοβαρός....

ΥΓ2: Οι κύριοι που έκαναν την ένσταση είναι αυτοί οι οποίοι συνέταξαν την προγραμματική του γηροκομείου (την λύση που είχαν έτοιμη και εμείς δεν ξέραμε !!!!!) και την οποία το ίδιο όργανο απέρριψε πανηγυρικά με πολλές αιτίες. Δεν τους ακούσατε να μας απολογούνται γι’ αυτό φυσικά."

ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ