
Η ιστορία της οικογένειας Μποζιονέλου, ξεκινά ήδη από το 1961 σε ένα μικρό κρεοπωλείο στο Άργος. Πρόκειται για το πρώτο κρεοπωλείο της οικογένειας, στο οποίο η αγάπη για την ποιότητα στο κρέας δημιούργησε μετέπειτα έναν πετυχημένο Όμιλο με όνομα που έχει γίνει πλέον σταθερή αξία.

«Ήταν ιδέα και των δυο μας. Ψάχναμε ένα ελεύθερο μαγαζί που να είναι όμορφο και φυσικά να διαθέτει τους όλους τους χώρους ώστε να δημιουργηθούν όλα όσα χρειάζονται, από ψυγεία μέχρι αποδυτήρια για το προσωπικό. Επειδή κάναμε ένα όμορφο περιτύλιγμα, με το δικό μας γούστο αλλά και τη βοήθεια της διακοσμήτριας που καλέσαμε, ο κόσμος νομίζει ότι είμαστε ακριβό μαγαζί. Αυτό δεν ισχύει, απλώς μας αρέσει το ωραίο και θεωρούμε ότι αξίζει στον κόσμο κάτι πιο όμορφο».
«Αυτό που θεωρούμε πως μας ξεχωρίζει είναι σίγουρα η ποιότητα. Αν συγκρίνεις ποιότητα και τιμή, καταλαβαίνεις πως είναι τρομερά value for money. Επίσης, έχουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, τόσο εγχώρια όσο και premium brands από όλο τον κόσμο. Θέλαμε επίσης να δημιουργήσουμε κάτι με πιο ‘’γουστόζικα’’ υλικά, κάτι πιο στυλάτο».
«Αυτό που θεωρούμε πως μας ξεχωρίζει είναι σίγουρα η ποιότητα. Αν συγκρίνεις ποιότητα και τιμή, καταλαβαίνεις πως είναι τρομερά value for money. Επίσης, έχουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, τόσο εγχώρια όσο και premium brands από όλο τον κόσμο. Θέλαμε επίσης να δημιουργήσουμε κάτι με πιο ‘’γουστόζικα’’ υλικά, κάτι πιο στυλάτο».

«Όταν μπαίνεις μέσα σε ένα μαγαζί πρέπει να λειτουργούν όλες σου οι αισθήσεις. Η βιτρίνα, τα χρώματα, ακόμη και η μυρωδιά. Πρέπει να βγαίνεις με χαμόγελο».
Εκτός από την ποιότητα στην πρώτη ύλη, μυστικό της επιτυχίας αποτελεί και η συμπεριφορά του προσωπικού.«Όλα τα παιδιά έχουν περάσει εκπαίδευση από εμάς ακόμη και για τον τρόπο με τον οποίο θα συμπεριφέρονται στους πελάτες μας με γνώμονα το πώς θα θέλαμε εμείς οι ίδιοι να μας συμπεριφερθούν σε ένα μαγαζί», μας εξηγούν. Επίσης, οι συνταγές είναι φυσικά εμπνεύσεις του διδύμου Νίκη-Αλεξ.

Από πού αντλούν έμπνευση;
«Παίρνουμε έμπνευση από κάτι που δοκιμάσαμε έξω, από κάτι που φτιάξαμε στο σπίτι μας ή ακόμη και από κάτι που θέλουμε να ‘’πειράξουμε’’. Όλα γίνονται με δοκιμές και φαντασία. Βγαίνουμε και τρώμε πολύ συχνά και όταν κάτι μας αρέσει πολύ σε ένα εστιατόριο, σκεφτόμαστε πώς θα το κάναμε έτσι ώστε να μπορεί ο άλλος να το φτιάξει σπίτι του. Μαζί με τη δική μας πινελιά, κάπως έτσι φτιάχνουμε τις συνταγές μας» λέει η Νίκη.
















