ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Οι "Δεσμοί Αίματος" από την Αργολίδα παρέδωσαν τη φλόγα της 18ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών

Οι "Δεσμοί Αίματος" από την Αργολίδα παρέδωσαν τη φλόγα της 18ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών
Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας συμμετέχει στην 18η Λαμπαδηδρομία Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) που πραγματοποιείται στην Καλαμάτα.

Την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου στις 6 μ.μ. η Καλαμάτα υποδέχθηκε τη φλόγα της αγάπης. Η μικρή τελετή υποδοχής έγινε στον προαύλιο χώρο του Μεγάρου Χορού.
Η φλόγα παραδόθηκε από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών (ΣΕΑ) Αργολίδας «Δεσμοί Αίματος» από τον Πρόεδρο Δημήτριο Σελλή και την Αντιπρόεδρο Βασιλική Παγούνη στα χέρια εθελοντών αιμοδοτών και ανθρώπων που στηρίζουν τη διάδοση της ιδέας του εθελοντισμού στην πλατεία Αγίων Αποστόλων. 

Κατόπιν διάνυσε μια μικρή διαδρομή από την οδό Αριστομένους, την πλατεία 23ης Μαρτίου και την Ιατροπούλου, για να καταλήξει στο Μέγαρο Χορού. 

Ακολούθησε εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση σε θέματα εθελοντισμού στο αίμα και τον μυελό των οστών.
Στήριξη στην εκδήλωση παρέχεται επίσης από το Περιφερειακό Τμήμα Καλαμάτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας καθώς και την Ελληνική Αστυνομία.

Η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ

Η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών διοργανώνεται κάθε χρόνο από το 2002 και αποτελεί κορυφαία εκδήλωση για τη διάδοση του μηνύματος της εθελοντικής αιμοδοσίας και της δωρεάς οργάνων σώματος στην ελληνική κοινωνία.
Κατά την διάρκειά της, η φλόγα της αγάπης διασχίζει το μεγαλύτερο τμήμα της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας, για να «μεταλαμπαδεύσει» το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς της αιμοδοσίας, από χέρι σε χέρι εκατοντάδων λαμπαδηδρόμων, η συντριπτική πλειονότητα των οποίων είναι νέοι, που αποτελούν τη νέα γενιά των εθελοντών αιμοδοτών της χώρας.

Η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία των εθελοντών αιμοδοτών πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ), της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας (ΕΟΘΑ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ).

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ