ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Μία εβδομάδα προετοιμασίας για τον Πολυνίκη Ναυπλίου πριν την έναρξη της Α2 Ανδρών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:35:00 π.μ. | | | |
Μία εβδομάδα προετοιμασίας για τον Πολυνίκη Ναυπλίου πριν την έναρξη της Α2 Ανδρών
Σε φιλικό παιχνίδι, στο Λουτράκι, αναμετρήθηκαν Ποσειδώνας Λουτρακίου και Πολυνίκης Ναυπλίου, στο τελευταίο τεστ των δύο ομάδων, μία εβδομάδα πριν από την έναρξη (10/10) της Α2 Ανδρών. 

Αμφότερες είχαν δυνατά, όσο και τρωτά, σημεία σε άμυνα και επίθεση, ενώ οι προπονητές των συνόλων προχώρησαν σε δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα.

Ο τεχνικός του Ποσειδώνα, Κώστας Χατζηκωνσταντίνου, δήλωσε: «Η ομάδα όσο περνάει ο χρόνος δείχνει ότι έχει καλύτερα πατήματα στο γήπεδο, αν και η πανδημία, καθώς και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις των παιδιών μας έχουν... φρενάρει. Γενικά, είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου σε αυτό το διάστημα της προετοιμασίας και την σειρά των φιλικών, που έχουμε παίξει. Στόχος μας σε πρώτη φάση είναι η είσοδός μας στην πρώτη τριάδα και στη δεύτερη φάση του Πρωταθλήματος θέλουμε να διεκδικήσουμε ό, τι μάς ανήκει. Εύχομαι και στις δυο ομάδες νικηφόρα αποτέλεσμα και υγεία».

Από την άλλη, ο κόουτς του Πολυνίκη, Γιώργος Βλασερός, τόνισε: «Ήταν ένα δυνατό φιλικό ματς κόντρα σε μια δυνατή ομάδα, που πρωταγωνιστεί για χρόνια στην Α2. Είμαι ικανοποιημένος με την απόδοση των παικτών, έχουμε ακόμα μια εβδομάδα προετοιμασίας πριν από το πρώτο επίσημο ματς με αντίπαλο τον Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων. Εύχομαι στον Ποσειδώνα να πετύχει τους στόχους, που έχει θέση και όλα τα μέλη του να έχουν υγεία».

Πηγή: greekhandball.com
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ