ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Με δοξολογία και καταθέσεις στεφάνων στο Ναύπλιο τίμησαν την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου (βίντεο)

Με δοξολογία και καταθέσεις στεφάνων στο Ναύπλιο τίμησαν την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου  (βίντεο)
Λόγω των έκτακτων μέτρων, που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID – 19, οι φετινές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Ναύπλιο την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020, περιλάμβαναν τέλεση δοξολογιών, οι οποίες έγιναν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις και καταθέσεις στεφάνων, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με περιορισμένο αριθμό ατόμων για λόγους δημόσιας υγείας και υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων. 
Το πρωί της Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020 τελέσθηκε επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου από τον Μητροπολίτη Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριος και εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας από τον κο. Χριστόπουλο Νικόλαο Θεολόγο - Φιλόλογο 
Στην συνέχεια στο χώρο του ηρώου της πόλης  (Λεωφ. 25ης Μαρτίου απέναντι από την Πυροσβεστική Ναυπλίου) εψάλει επιμνημόσυνη Δέηση και τηρήθηκε  ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ενδόξων νεκρών.
Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από, τους κ.κ. Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, Βουλευτές Νομού, Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Ναυπλίου, (εκπροσωπώντας όλους τους ένστολους), Δήμαρχο Ναυπλιέων, Εκπρόσωπο Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου και τέλος η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ