ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Δήμος Ερμιονίδας: Μετά την Κοιλάδα και 2η Κοινοτική βιβλιοθήκη στο Πόρτο Χέλι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:11:00 π.μ. | | | |
Δήμος Ερμιονίδας: Μετά την Κοιλάδα και 2η Κοινοτική βιβλιοθήκη στο Πόρτο Χέλι
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρανιδίου και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ερμιόνης «Απόστολος Γκάτσος», σε συνεργασία με τους Προέδρους των κοινοτικών καταστημάτων του Δήμου έχουν ξεκινήσει εκστρατεία δημιουργίας μικρών βιβλιοθηκών με σκοπό την προώθηση της φιλαναγνωσίας, την καλλιέργεια της αναγνωστικής απόλαυσης και την ενίσχυση των υπηρεσιών των βιβλιοθηκών του Δήμου. 

Οι βιβλιοθήκες είναι δανειστικές και ο εμπλουτισμός τους θα γίνεται από αγορές ή δωρεές. Οι τίτλοι Θα προέρχονται από όλες τις θεματικές κατηγορίες μεταξύ των οποίων και υλικό που αφορά την τοπική βιβλιογραφία. 

Μετά από τη δημιουργία της 1ης μικρής βιβλιοθήκης στην κοινότητα της Κοιλάδας, συνεχίζουμε την εκστρατεία μας και προγραμματίζουμε την επόμενη βιβλιοθήκη στο Πόρτο-Χέλι. 

Με τις συνεργασίες του Προέδρου της κοινότητας Π.Χελίου Κόκκαλη Κων/νου καθώς και της εκπροσώπου του Συλλόγου «ΦΑΡΟΣ» Αίγλης Μπίνια ,προετοιμάζεται χώρος στο κτήριο Μίληση, με σκοπό τη δημιουργία της 2ης κοινοτικής βιβλιοθήκης 

Η παραπάνω δράση υποστηρίζεται και υλοποιείται από το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Ερμιονίδας

Ο Πρόεδρος του Ν.Π. Κ. Π .Α. Π . Π
ΚΟΥΤΟΥΒΑΛΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ